StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шеф-редактор Дизель Шоу вибачився за "політичну хвойду" перед Мішиною

6 липня 2022, 00:01
Він вибачився за свої слова, а також пояснив свою агресію, яка виплеснулася в соціальних мережах.
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина / instagram.com/misha.k.ua/

Шеф-редактор гумористичного проекту " Дизель Шоу "Олексій Бланар, який публічно образив українську актрису Ксенію Мішину і назвав її" політичною повією", вибачився перед нею.

На своїй сторінці в Facebook Бланар написав розлогий пост, де спробував виправдати себе і свої слова щодо української актриси.

"Я висловився прикро по відношенню до жінки. Так, визнаю, що чоловік не повинен так діяти, за це перепрошую", - написав він.

відео дня
Шеф-редактор Дизель Шоу вибачився за 'політичну хвойду' перед Мішиною

Зазначимо, що за його словами, він не збирався все це виносити на широкий загал.

"Тримав все в собі, отримав купу проблем з цукром і нервами і зараз лікуюся. Але у мене вистачить сил, щоб відповісти кому-небудь за слово "ра**исти". Я не дозволю паплюжити мене і нашу студію, яка власною ціною в міру сил допомагає ЗСУ, ТРО і простим українцям, які захищають нашу Батьківщину. Яка і словом, і справами кожен день доводить – Україна найбільше! Ми-не ра**исти, ми-українці, які міцно стоять на засадах вільної, незалежної і справедливої України. У кожному номері і в кожній пісні", - коментує він свою реакцію.

читайте також"Люди швидко закрили їм роти": Ксенія Мішина різко відповіла на образу керівників "Дизель Шоу"

Він підкреслив, що нікого не звинуватив особисто і не вилаяв учасників і коментаторів конфлікту. Слово "ра**исти", як стверджує Бланар, прозвучало з вуст однієї людини, а він не зміг підібрати інше на її адресу через емоції.

Нагадаємо, раніше на своїй сторінці в Facebook, редактор назвав актрису, яка напередодні заступилася за одного з працівників, якому не виплатили зарплату, "політичною повією".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти