StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Пустун: принца Вільяма спіймали в нічному клубі без Кейт Міддлтон

29 червня 2023, 13:24
582
Принц Уельський вирішив з розмахом відсвяткувати своє 41-річчя.
Принц Вільям, Кейт Міддлтон
Принц Вільям був спійманий папараці танцюючим в нічному клубі / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Принц Вільям старанно виконує свої обов'язки першого спадкоємця британського королівського престолу. Втім, 41-річний майбутній король не відмовляє собі і в простих радощах.

Як повідомляє видання Daily Mail, днями Вільяма застукали в нічному клубі KOKO в Камден-Тауні - районі Лондона, який відомий своїм бурхливим нічним життям і насиченою розважальною програмою.

Папараці зняли, як принц в компанії двох чоловіків з пивом в руці пританцьовує на балконі. Офіційний костюм він змінив на світлу сорочку з розстебнутим коміром і закоченими рукавами, та штани.

відео дня

Компаньйонами принца Уельського виявилися близькі друзі - Гай Пеллі, власник клубу і хрещений принца Луї, і Джеймс Мід, хрещений батько принцеси Шарлотти.

Ймовірно, парубочий вечір був присвячений Дню народження принца Вільяма, який відбувся напередодні. Очевидно, його майбутній король вирішив провести в тісній чоловічій компанії, так як Кейт Міддлтон не була помічена поблизу.

Дивіться відео, як принц Вільям розважається в нічному клубі:

Раніше відомий український актор, режисер кримськотатарського походження (зараз службовець у лавах ЗСУ) Ахтем Сеітаблаєв показав громадськості свою нову обраницю на світському заході.

Також першими кадрами з новонародженим сином поділився хореорграф Макс Чмерковський - після викиднів і невдалих спроб ЕКО танцюрист в захваті від того, що дружина змогла подарувати йому ще одну дитину.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти