StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сергій Жадан проговорився про стосунки з Христиною Соловій

22 серпня 2023, 21:36
Лідер гурту "Жадан і собаки" не зміг втриматися, та розповів про себе і співачку відмінну новину.
Сергій Жадан, Христина Соловій
Сергій Жадан прокоментував роман з Христиною Соловій / колаж: Главред, фото: instagram.com/serhiy_zhadan, instagram.com/soloviyka

З травня імена українського письменника і музиканта Сергія Жадана та співачки Христини Соловій не згадуються в пресі одне без одного: артистам активно приписують роман всупереч 18 річній різниці у віці - йому 48, їй - 30.

Зірки разом виступають, дають інтерв'ю, кілька разів траплялися папараці на прогулянках, які були більше схоже на побачення. Крім того письменник зіграв любовний інтерес ліричної героїні Соловій в кліпі на пісню "Юність" - вони пристрасно цілувалися на камеру.

Сергій і Христина прийняли рішення мовчати про те, що відбувається між ними. Однак Жадан у своєму недавньому інтерв'ю для Сніданку з 1+1 все ж проговорився, чи є між ними кохання.

Так літератор зазначив, що спільні плани з Соловій дійсно будує. Правда, розповів лише про творчі. "У нас у майбутньому нова пісня. Знімали кліп, тому чекайте на прем'єру. Мені здається, це вичерпна відповідь на ваше запитання", - відповів Жадан, але інформацію про роман зі співачкою ні спростував, ні підтвердив.

Дивіться інтерв'ю Сергія Жадана для Сніданку з 1+1:

Раніше стало відомо, що переможець Євробачення-2019, нідерландський співак Дункан Лоуренс, одружився зі своїм бойфрендом, американським автором пісень Джорданом Гарфілдом.

Також Дженніфер Лопес опублікувала раніше невидані фото з весілля з Беном Аффлеком у день їх першої річниці. Актор все-таки вміє посміхатися всупереч жартам папараці про його постійно похмурий вигляд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти