StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Серйозний, вдумливий": Андрій Макаревич показав наймолодшого сина від молодої дружини

30 березня 2023, 22:37
Ейтан Макаревич з'явився у вкрай цікавий період життя свого іменитого батька.
Андрій Макаревич, Ейнат Кляйн
Андрій Макаревич та Ейнат Кляйн стали батьками Ейтана у березні 2022 року / facebook.com/einat.klein2

Російський музикант, письменник, художник і лідер гурту Машина часу Андрій Макаревич - батько чотирьох дітей. Причому наймолодший з'явився на світ зовсім недавно - малюк на ім'я Ейтан сьогодні відзначив свій перший День народження.

Миле фото ювіляра артист розмістив на своїй сторінці в Facebook - на знімку Ейтані сидить на дитячому стільчику, зовсім по-дорослому склавши ручки на столику, і здивовано дивиться в камеру.

"Сьогодні цьому товаришеві рівно рік! Політ нормальний!"- підписав фото сина Макаревич. Першу серйозну дату хлопчик відсвяткував у вузькому колі сім'ї - з батьками, бабусею, чаєм і тортом зі свічкою, яку, втім, задули мама і тато.

відео дня

Ейтан Макаревич - другий син і четверта дитина артиста. Він з'явився в шлюбі Андрія Макаревича з гідом, фотографом і бізнесвумен Ейнат Кляйн, для якої хлопчик - перша дитина.

Примітно, що між малюком та його старшою сестрою Даною (особистість її матері артист тримає в секреті) - 47 років різниці.

Ейтан Макаревич
Ейтан Макаревич - син Андрія Макаревича і Ейнат Кляйн / facebook.com/makarevichav

Раніше Ірина Білик підігріла чутки про своє возз'єднання з хореографом Дмитром Коляденком - вони були парою на початку двохтисячних, але розлучилися через постійні скандали на підставі ревнощів.

Також стало відомо, що 28-річна модель Вікторія Апанасенко, яка представляла Україну на конкурсі "Міс Всесвіт" у 2022 році, вийшла заміж за свого таємничого обранця.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти