StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З посмішкою на обличчі, але ховає очі: як зараз виглядає Олег Винник

6 вересня 2022, 14:21
Співак "засвітився" на благодійному заході.
Олег Винник
Олег Винник - де зараз і як виглядає / instagram.com/olegg.vynnyk

Український співак Олег Винник став об'єктом гарячих суперечок і обговорень з початку повномасштабної війни в Україні. Деякі засуджують артиста за виїзд до Німеччини, інші відзначають, що він має громадянство цієї країни і в Європі поправляє здоров'я.

І поки об цю тему ламаються списи багатьох блогерів, Винник мовчки, без будь-яких коментарів намагається допомогти ЗСУ в міру своїх сил і можливостей.

Так нещодавно артист "засвітився" у фотозвіті благодійного збору за участю Романа Недзельського, чоловіка Оксани Білозір. На його сторінці в Facebook з'явилася серія знімків зі спорядженням, на яких промайнув і Винник.

відео дня

Співак виглядав дуже бадьорим і позував з широкою посмішкою на обличчі і з двома піднятими вгору великими пальцями. Для занять благодійністю він вибрав стриманий наряд - сіру футболку і світлі джинси. Образ Винник доповнив незмінними фенечками на руках і кепкою, очі сховав за сонцезахисними окулярами.

Олег Винник
Олег Винник - де зараз і як виглядає / facebook.com/nedzelskiy.roman

Раніше музиканти з гурту Океан Ельзи розповіли, скільки зібрали грошей для України за результатами благодійного туру і зборів за літо 2022 року.

Також колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі опублікував рідкісні фото своєї позашлюбної малятка-дочки, народженої від відомої грузинської співачки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти