StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З очима, в яких можна потонути: Пономарьов показав рідкісне фото красунчика-сина

16 лютого 2024, 00:05
Дитина співака від Вікторії Мартинюк уже зараз може позмагатися в харизмі зі своїм зірковим батьком.
Олександр Пономарьов
Який вигляд має єдиний син Олександра Пономарьова - 17-річний Саша / колаж: Главред, фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Український співак, Народний артист України Олександр Пономарьов сьогодні з гордістю показав єдиного сина. У юного Сашка, втім, як і у його батьків, особливий день - хлопцеві виповнилося 17 років.

Саша - єдиний син співака, якого йому народила його друга дружина - Вікторія Мартинюк. Пономарьов завжди палко підтримував хлопчика попри те, що розлучився з його мамою, коли дитині було всього 4 роки.

Артист надзвичайно гордий спадкоємцем, який росте вельми привабливим юнаком. На своїй сторінці в Instagram Пономарьов показала рідкісний кадр із Сашею - кучерявим, зі світлими очима і усміхненим.

відео дня

"Сьогодні у нас Свято! О 6:15 ранку, 17 років тому Боженька дав мені сина! Вітаю тебе, сину! Многая і Благая Літа із Божою допомогою!" - написав радісний Олександр Пономарьов.

У коментарях до знімка шанувальники співака долучилися до привітань, але не оминули увагою і красу Сашка. Фанати зазначають, що іменинник узяв від батьків усе найкраще.

Олександр Пономарьов із сином
Як виглядає єдиний син Олександра Пономарьова - 17-річний Саша / instagram.com/ponomaryovoleksandr

Раніше українська ведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна зробила зізнання про свого чоловіка-військового. Вона розповіла, як війна та відстань змінили їхні стосунки.

Також стало відомо, що 64-річний політик і підприємець Сергій Тігіпко у восьмий раз стане батьком - його третя дружина, 39-річна Алла Зіневич, повідомила про четверту вагітність.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти