StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російська актриса поскаржилася, що її хотіли вбити на Донбасі

16 лютого 2023, 13:56
Актриса розповіла пропагандистам фантастичні історії про замах на велику актрису. Себе.
Російська актриса поскаржилася, що її хотіли вбити на Донбасі
Вікторія Тарасова. Фото Соцмережі

Російська актриса театру і кіно, телеведуча Вікторія Тарасова, яка прославилася завдяки своїй ролі в серіалі "Глухар" і підтримує загарбницьку війну Росії проти України, поскаржилася пропагандисту Корчевникову на українців.

За словами актриси-путіністки, яка приїжджала на окуповані Росією території Донбасу зі своїми нікому не потрібними виступами, на неї давно сиплються погрози.

"На мене давно сиплються погрози за те, я підтримую Росію. Пишуть: "Щоб ти здохла, ми вас переможемо, заріжемо, розчленуємо, знищимо". І ще багато гидот. Я вже блокую, не реагую", — скаржиться 51-річна Тарасова в передачі "Життя і доля" на смітнику "Росія".

За інформацією Стархіт, Тарасова навіть скаржиться, що мало не потрапила під обстріл на війні. "Була ситуація в Донбасі ... мене ввечері запитали, мовляв, у скільки я їду з готелю. Мене чомусь це напружило. Я сказала, що їдемо о 10, хоча поїхали о 7 ранку. Рівно о 10 стався обстріл міста. Я не кажу зараз, що я така крута, на мене хтось напав. Але хто його знає? Може, їм треба когось вбити відомого. Незрозуміло", - згадала актриса, яка вважає себе настільки великою і значущою, що на неї було скоєно замах.

Нагадаємо, раніше російські телеграм-канали повідомили, що російська актриса Ларіса Гузєєва нібито на порозі отримання ізраїльського громадянства.

Так, за інформацією каналу "не Малахов", Ларису Гузєєву помітили в МВС ізраїльського міста Хайфа, де раніше на міграційній перевірці засвітився Джиган. Медіа також зазначає, що сама ведуча раніше у своєму фірмовому стилі відреагувала на чутки про еміграцію, назвавши дебілами тих, хто "збирає плітки".

Крім того, раніше репер-одесит Джиган, який влаштувався в Москві під спідницею у російської мільйонерки Оксани Самойлової, зібрався переїжджати в Ізраїль.

Як пишуть російські телеграм-канали, Джиган, який разом зі своїм сімейством, знаходиться в Ізраїлі на відпочинку, подався на громадянство. "Пишуть, що Джиган в Ізраїлі не тільки відпочиває, а й подає документи на ізраїльське громадянство. І шанси, схоже, великі", - повідомили ЗМІ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти