StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Роль кікімори б не дав": Данилко відповів на "наїзд" від путіністки-"Червоної шапочки" Поплавської

30 квітня 2023, 09:55
Артист в цілому тільки розсміявся у відповідь на образи від путіністки-актриси Яни Поплавської і сказав, що та ніколи не відрізнялася великим розумом.
Данилко, Поплавська
Андрій Данилко та Яна Поплавська / Колаж фото УНІАН та скріншот з відео

Легендарний український комік і музикант Андрій Данилко (більш відомий як Вєрка Сердючка) у вкрай жорсткій формі вилаяв актрису-путіністку Яну Поплавську (у якої на творчому шляху була всього лише одна зіркова роль ‒ в Радянському дитячому фільмі "Червона шапочка"). У коментарі для УНІАН Данилко прокоментував недавні звинувачення Поплавської на свою адресу.

Вона стверджувала, що Данилко нібито "перевзується" після закінчення україно-російської війни і навіть "попроситься" назад в країну-агресор РФ.

Артист в цілому тільки розсміявся у відповідь на таку заяву. І сказав, що вона ніколи не відрізнялася хоч скільки-небудь помітним розумом.

"Тупоголова путіністка. Вона мене з дитинства дратувала. Я її терпіти не міг. Ще з дитинства відчував, що вона виросте і буде говорити такі речі. Я б їй роль кікімори не дав", ‒ сказав Данилко.

Данилко вважає - оскільки Поплавській не вдалося реалізувати себе в акторській професії, то вона стала дуже злим і заздрісним людиною.

Нагадаємо, раніше глава Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією Віталій Бородін звернувся до Генпрокуратури держави-агресора з проханням перевірити співачку Аллу Пугачову на предмет фінансування Збройних сил України.

"Прошу вас перевірити Аллу Борисівну Пугачову на предмет надання фінансової допомоги Збройним силам України", - йдеться в документі.

Нагадаємо, раніше російський гуморист Максим Галкін, який підтримав Україну у кривавій війні з Росією, показав несподіване фото своєї дружини Алли Пугачової. На фото співачка і дружина Галкіна танцює в легкому літньому платті, грайливо піднімаючи поділ.

"Одна з улюблених фотографій. Два роки тому на моєму 45-річчі", - підписав фото сам гуморист.

Раніше також Алла Пугачова, яка не стала миритися з совістю і висловилася щодо військового нападу країни-агресора Росії на Україну, несподівано звернулася до свого колишнього друга, композитору і" путіністу " Іллі Рєзніку.

Дивіться відеосюжет про Аллу Пугачову:

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти