StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Рікі Мартін показав несподівано дорослих синів-підлітків

12 липня 2023, 12:06
1055
Матео і Валентино Мартін зовсім не губляться на тлі батька, відомого своєю привабливістю.
Рікі Мартін з дітьми
Рікі Мартін показав, як зараз виглядають його сини Матео і Валентино / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Пуерториканський співак Рікі Мартін зовсім недавно повідомив про розлучення зі своїм чоловіком, з яким перебував у відносинах з 2016 року. Разом пара виховувала двох дітей (лише одна з них, донька Люсія, з'явилася в офіційному шлюбі).

Схоже, розставання для музиканта було продуманим і зваженим рішенням, яке він без проблем переносить - дає концерти і готується до великого музичного турне по США і Канаді спільно з Енріке Іглесіасом і Pitbull.

Не забуває Мартін також приділяти час дітям. Доньку він показує рідко, а ось кадрами з 14-річними синами-близнюками Матео і Валентино ділиться із задоволенням та гордістю. На сторінці музиканта в Instagram з'явилося свіже відео, на якому Рікі Мартін на яхті в Монако відпочиває разом з підлітками.

відео дня

У серпні їм виповниться по 15 років, але хлопчики вже виглядають вкрай дорослими. У коментарях шанувальники Мартіна відзначають, що Матео і Валентино ростуть дуже привабливими молодими чоловіками.

Дивіться відео, як зараз виглядають 14-річні сини Рікі Мартіна Матео і Валентино:

Раніше Андрій Хветкевич, фотограф, дайвер і учасник романтичного реаліті-шоу Холостячка зі Златою Огнєвіч, після весілля з бойфрендом Феліпе заявив, що готується стати батьком.

Також Надя Дорофєєва опинилася в пікантному становищі, коли її та Мішу Кацуріна, її нинішнього коханого, застали в ЦНАПі після чуток про те, що пара зв'язала себе узами шлюбу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти