StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Річард Гір з'явився на публіці: як сильно змінився 74-річний актор

11 квітня 2024, 21:37
74-річний актор займається вихованням своїх маленьких дітей.
Річард Гір виглядає щасливим поруч зі своєю дружиною
Річард Гір виглядає щасливим поруч зі своєю дружиною / Колаж Главред, фото Instagram/Основна світлина alejandragere alejandragere

Популярний Голлівудський актор Річард Гір і Алехандра Сільва в середу ввечері разом з'явилися на публіці. Цей вихід є дуже рідкісним для пари.

Пара відвідала гала-концерт City Harvest Gala 2024 у Нью-Йорку, який відбувся в популярному серед знаменитостей місці Чіпріані на 42-й вулиці.

За даними Page Six, 74-річний актор "Красуні" мав чепурний вигляд у темно-синьому костюмі, блакитній класичній сорочці та чорних туфлях. Він з обожнюванням дивився на свою дружину і сяяв, коли вони разом позували для фотографій.

відео дня

Хто такий Річард Гір

Річард Гір - американський актор. Лауреат премії "Золотий глобус" і номінант на премію "Еммі". За даними Вікіпедії, Гір найвідоміший за ролями у фільмах "У пошуках містера Гудбара" (1977), "Дні жнив" (1978), "Американський жиголо" (1980), "Офіцер і джентльмен" (1982), "Клуб "Коттон"" (1984), "Красуня" (1990), "Первісний страх" (1996), "Чикаго" (2002), "Мене там немає" (2007) і "Хатіко: Найвірніший друг" (2009).

Крім того, актор підтримав українців у війні з російськими окупантами. Свою позицію він озвучив під час свого онлайн-виступу на другому "Саміті перших леді та джентльменів" у Києві.

Фото розкішної пари можна подивитися тут

41-річна Сільва приголомшила своєю чорною вечірньою сукнею з багатоярусними рюшами, прикрашеною тонкими бретельками і прозорим ліфом.

Вона доповнила тюлеву сукню блискучим срібним намистом і відповідними сережками-підвісками.

Гір і Сільва, які нещодавно відсвяткували шосту річницю весілля, більшу частину свого шлюбу приховували від уваги громадськості.

Вони також рідко діляться фотографіями своїх синів, 5-річного Олександра і 4-річної дитини, ім'я якої не розголошується.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше стало відомо, що голлівудська актриса Анджеліна Джолі звинуватила свого колишнього чоловіка Бреда Пітта у фізичному насильстві над нею і дітьми. Судові розгляди між артистами тривають з 2016 року.

Також папараці спіймали Сандру Баллок - актриса вийшла на рідкісну прогулянку. Вона практично не з'являється в публічних місцях після смерті коханого влітку 2023 року.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти