StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Джолі звинуватила Пітта в насильстві над нею та їхніми дітьми

7 квітня 2024, 11:05
Голлівудська актриса Анджеліна Джолі звинуватила свого колишнього чоловіка Бреда Пітта у фізичному насильстві над нею і дітьми.
Пітт, Джолі
Шлюборозлучний процес між Піттом і Джолі вийшов на новий виток / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Легендарна голлівудська акторка і режисерка Анджеліна Джолі звинуватила свого колишнього чоловіка Бреда Пітта у фізичному насильстві над нею та їхніми численними дітьми. Про це повідомляє CNN.

4 квітня зірка подала нову заяву до Верховного суду Лос-Анджелеса - у рамках процесу з приводу розподілу майна у відео французького виноробного підприємства Château Miraval.

За наявними даними, Джолі намагалася продати акторові свою частку у виноробній компанії, однак Пітт зірвав переговори. Він поставив власні умови ексдружині, серед яких був пункт про підписання угоди про нерозголошення інформації про акти насильства, окрім як у суді, адже це могло вплинути на його репутацію.

відео дня

"Хоча історія фізичного насильства Пітта над Джолі розпочалася задовго до поїздки сім'ї літаком із Франції до Лос-Анджелеса у вересні 2016 року, цей політ став першим випадком, коли він застосував своє фізичне насильство також і до дітей", - ідеться в заяві.

За словами Джолі, під час скандалу на борту приватного літака 2016 року Пітт кричав на неї, схопив за голову, штовхнув її в стіну ванної кімнати і кілька разів ударив кулаком по стелі літака. Діти нібито були присутні під час сварки і сильно злякалися.

Хто такий Бред Пітт?

Вільям Бредлі Пітт - американський актор і кінопродюсер. Лауреат двох премій "Золотий глобус", двох премій Американської Гільдії кіноакторів і двох нагород Британської кіноакадемії. Володар премії "Оскар" як один із продюсерів фільму "12 років рабства" - переможця в категорії "Найкращий фільм" на церемонії 2014 року - і за найкращу чоловічу роль другого плану в картині "Одного разу в Голлівуді" (2020), повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше бойфренд Наді Дорофєєвої, блогер і ресторатор Міша Кацурін, натякнув на вагітність співачки. Від попереднього шлюбу чоловік уже має двох дітей - сина та доньку.

Також колишню дружину Бреда Пітта, американську акторку Анджеліну Джолі запідозрили в романі з ірландським актором Полом Мескалом, молодшим за неї на 21 рік. Артистів застукали під час побачення в театральній кав'ярні.

До того також Анджеліна Джолі навесні минулого року приїжджала до військового Львова. Зірка приїхала в нашу країну, щоб зустрітися з переселенцями з "гарячих точок" і підтримати дітей, які страждають від війни.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти