StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Репер-путініст Баста потрапив у серйозну ДТП

3 грудня 2023, 19:56
На слизькій дорозі сталося зіткнення двох машин, в результаті якого один з автомобілів вилетів в купу снігу.
Баста, Василь Вакуленко
Баста потрапив в аварію / колаж: Главред, фото: instagram.com/bastaakanoggano

Російський репер-путініст Баста (справжнє ім'я - Василь Вакуленко) став учасником дорожньо-транспортної пригоди в Санкт-Петербурзі. Про це повідомляють росЗМІ.

Артист їхав по засніженій дорозі на чорному Maybach. Автомобіль занесло, він зіткнувся з іншою машиною і вилетів у замет на узбіччя. У Maybach спрацювали подушки безпеки.

Після того, як автомобіль остаточно зупинився, репер вийшов з нього і пішки відправився вечеряти в найближчий ресторан. Пізніше він поїхав на іншій машині.

Преса стверджує, що Вакуленко був пасажиром в машині, яка спровокувала ДТП, і сидів на задньому сидінні. Репер та інші люди, які були в обох автомобілях, не постраждали.

Примітно, що хоч аварія і потрапила на відео, яке активно поширюється по мережі, спершу представник Басти спростовував подію. Сам артист також не коментує те, що відбулося.

Дивіться відео ДТП за участю репера Басти:

Раніше актор-путініст Дмитро Пєвцов показав свого сина, якого мріє зробити ченцем. На думку релігійного артиста, який тим не менш схвалює вбивства українців, така міра повинна приборкати дух дитини.

Також російський актор Анатолій Білий, який засудив війну та виїхав з країни-окупанта, розповів, чому ніколи не повернеться до рф. Він зізнається, що таке рішення далося йому з болем.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти