StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Регіна Тодоренко народила другу дитину - що відомо

18 червня 2022, 02:38оновлено 18 червня 2022, 18:09
Ведуча приймає привітання з появою нового члена сім'ї.
Регіна Тодоренко народила другу дитину - що відомо
Регіна Тодоренко стала мамою вдруге / instagram.com/reginatodorenko

Акторка, співачка і ведуча українського походження Регіна Тодоренко стала мамою вдруге. Вона вже виховує чотирирічного сина Михайла від російського співака Влада Топалова.

Офіційних заяв про появу на світ другої дитини подружжя поки не робило, проте в Telegram-каналі Регіни останні кілька днів з'являються досить прозорі натяки на те, що в їхній родині тепер четверо осіб.

Тодоренко оголосила про вагітність в березні 2022 року, коли, судячи з розміру живота, термін був досить значним. 14 червня, у свій День народження, вона зазначила, що вночі також народився "полуничний місяць (клубничная Луна - прим редактора)". Суперлуння, яке також називають полуничним місяцем, дійсно відбувалося вночі 14 червня, проте Тодоренко написала "Луна" з великої літери, що можна розцінити як жіноче ім'я, яке вона, ймовірно, дала своїй доньці. Дівчинка, судячи з термінів, могла народитися в День народження Тодоренко.

відео дня

На користь теорії шанувальників про те, що у ведучої з'явилася донька, грає також розповідь самої Тодоренко про те, як вона пояснювала синові, чим хлопчики відрізняються від дівчаток.

Пізніше Регіна опублікувала фото, на якому вона гуляє з дитячим візочком, яке вона підписала: "Треную забутий навик:) вже багато забулося".

Регіна Тодоренко народила другу дитину - що відомо
Регіна Тодоренко стала мамою вдруге / t.me/todorenkoregina

читайте такожМама Регіни Тодоренко публічно звернулася до оскандаленої дочки: "Одеська сім'я чекає!"

Раніше Регіна Тодоренко зізналася, що перед другою вагітністю вона пережила викидень, який стався внаслідок падіння під час зйомок. Тому до другої вагітності вона ставилася дуже дбайливо.

Частково саме цим вона пояснює свою мовчанку про війну в Україні: Тодоренко до останнього залишалася в Росії та підтримувала пропутінські погляди свого чоловіка – російського співака Влада Топалова. Лише за кілька тижнів до пологів вона втікла з РФ, щоб "зберегти життя всередині себе".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти