StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Раміна Есхакзай скасувала весілля з обранцем: "Вже точно не хочемо"

12 березня 2023, 17:35
Заручини Раміни тривали більше року, проте це рішення їй здається зараз найбільш логічним.
Раміна Есхакзай, Євген Пронін
Раміна Есхакзай скасувала весілля з Євгеном Проніним / instagram.com/raminalalala

Журналістка, ведуча та блогерка Раміна Есхакзай більше року тому прийняла пропозицію руки і серця від бойфренда, юриста Євгена Проніна. Однак з настанням повномасштабної війни в Україні весілля для закоханих відійшло навіть далі, ніж на другий план - Євген пішов служити в розвідці, Раміна - вносити свою лепту на інформаційному фронті.

І хоч парі вдалося зберегти романтичні стосунки, Есхакзай в інтерв'ю для ЖВЛ зізналася - весілля вона скасувала. Ця звістка сильно шокувала шанувальників журналістки, які сподівалися побачити її в білій весільній сукні.

Що ж зруйнувало плани закоханих? Раміна вважає, що зараз не час для пишного торжества та ідеального весілля, як на картинці - вона та Євген і так гармонійно доповнюють один одного, і ані біла фата, ані спільні діти (яких, до речі, не хочуть ні вона, ні її обранець) це не змінять. Тому свій емоційний ресурс вони витрачають на любов один до одного, а не на "шоу".

"Вже точно не хочемо весілля якогось пишного. Тому що ми розглядали варіанти, потім думали: це ж треба запросити гостей, організувати, щоб їм все сподобалось, щоб їм було весело, розпланувати. Треба ще гарно виглядати, одягнути сукню... Це якийсь виступ, на який дивиться велика кількість людей. В голові стільки думок, які крутяться... Зараз просто про це навіть не думаєш", - зазначає Раміна.

Раніше 64-річна Мадонна з'явилася у компанії нового хлопчика-іграшки: нещодавно її кинув юний манекенник, і тепер Мадж знайшла розраду в міцних обіймах професійного боксера.

Також стало відомо про заручини одного з найзапекліших холостяків Голлівуду - 51-річного Джона Хемма. До зустрічі з нареченою він 18 років зустрічався з іншою жінкою, але на шлюб з нею часу так і не знайшов.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти