StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ховає очі за окулярами: Ліза Ющенко відпочила в Москві на світській вечірці

21 травня 2024, 21:19
4506
Ексневістка президента України на повну веселиться в країні-окупанті.
Ліза Ющенко
Ліза Ющенко новини - Ліза Ющенко засвітилася на московській тусовці / колаж: Главред, фото: instagram.com/liza_u

Колишня невістка третього президента України Віктора Ющенка Ліза Ющенко живе своє найкраще життя в країні-окупанті. Про долю України вона не переймається, і їй було набагато простіше обірвати зв'язок із сестрою, українською ведучою і громадською діячкою Машею Єфросиніною, ніж відкрито виступити проти війни.

Тепер сім'ю Лізі замінюють світські левиці з країни-агресора. У своєму блозі Ющенко часто постить фото із закордонних вечірок із вершками суспільства.

Не пропускає вона і столичні заходи в країні на болотах. Так нещодавно у своєму блозі в Instagram вона опублікувала фото з модної арт-виставки в москві.

відео дня

У кадрі Ліза з двома подругами позує на тлі творів мистецтва. Варто зазначити, що на фото добре видно, що Ющенко надто захопилася філерами для губ, і нехтує правилами етикету - у приміщенні вона та її товарки перебувають у сонцезахисних окулярах.

Ліза Ющенко з подругами
Ліза Ющенко новини - Ліза Ющенко засвітилася на московській тусовці / instagram.com/liza_u

Хто така Ліза Ющенко?

Єлизавета Ющенко - колишня невістка третього президента України Віктора Ющенка, дружина Андрія Ющенка (липень 2009 року - грудень 2012; 2010 року народила доньку Варвару). Молодша сестра української ведучої та громадської діячки Маші Єфросиніної. За фахом психолог. У 2014 році Ліза Ющенко вийшла заміж за російського бізнесмена.

Останні зіркові новини:

Раніше російська співачка-мовчуха Крістіна Орбакайте публічно звернулася в соціальних мережах до свого старшого сина Микити Преснякова, і показала його рідкісні фотографії.

Також стало відомо, що стан принцеси Кейт Мідлтон погіршився на тлі її лікування від онкології. Кетрін Уельська зараз проходить терапію, яка має серйозні наслідки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти