StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Продюсер Полякової заступився за співачку, яку обізвали клоуном та паразиткою

21 березня 2023, 21:55
Михайло Ясинський переконаний, що Олег Боднарчук вирішив просто попіаритися на популярності Олі Полякової.
Михайло Ясинський, Оля Полякова, Олег Боднарчук
Михайло Ясинський заступився за Олю Полякову після того, як Олег Боднарчук обізвав її клоунесою / instagram.com/polyakovamusic, facebook.com/olegbodnarchuk

Український режисер і продюсер Олег Боднарчук, який відомий роботою з Філіпом Кіркоровим, Аллою Пугачовою, ALEKSEEV, LOBODA, Ані Лорак і Тіною Кароль, вважає себе досить компетентним, щоб давати оцінки творчості і концертному образу Олі Полякової.

Свою думку він висловив у соціальних мережах після перегляду інтерв'ю співачки для Раміни Есхакзай. До слова, вживав Боднарчук у своїх висловлюваннях вкрай неприємні епітети: наприклад, назвав Полякову клоунесою, яка паразитує на поганому музичному смаку українців.

За свою підопічну заступився продюсер співачки Михайло Ясинський. В ексклюзивному коментарі для ТСН.иа він висловив своє бачення такого потоку критики з боку Боднарчука, і навіть запропонував тому співпрацю.

"Олег відомий тим, що працював переважно в Росії й зараз виявився незатребуваним в Україні. Зараз він, судячи з усього, опинився серед тих чоловіків, які не в Україні, і йому в Барселоні, очевидно, нудно: нічим зайнятися, і він нагадує про себе таким чином. Обрав він засіб трохи маніпулятивний, розрахований на хайп, але критикою це назвати складно. Йому здалося інтерв‘ю, яке має шалені перегляди та відгуки, занадто комфортним для героїні. Тоді я запропонував в коментарях під його дописом, що якщо йому здається, що в інтерв‘ю не було гострих питань, то за 1000 доларів він може запитати Олю про будь-що, і вона обов'язково відповість йому, а ці гроші ми віддамо Фонду "Незламні", яким опікується Оля і збирає гроші на біонічні протези для військових. Згодом Олег видалив мої повідомлення та забанив. Ось такий новий критик з‘явився у нас - гострі моменти він не обходить, він їх просто видаляє", - розповів Ясинський.

Втім, продюсер підкреслив, що не вважає опуси Боднарчука чимось вартим уваги - він розуміє, що це лише спроба Олега якось проявити себе за відсутності інших вагомих проєктів. "Це не конфлікт, а звичайний фейсбук-срач. Хоча, можливо, він думає інакше. Олег - талановита людина. А як відомо, талановита людина - талановита багато в чому. І ми бачимо, що з нього вийшов би непоганий письменник. Можливо, колись він напише книгу, де ми дізнаємося про усі конфлікти Олега, хто і коли його образив та недооцінив. Я навіть готовий заплатити гонорар за права та друк такої книжки за умови, що там буде хоча б одне слово правди", - прокоментував продюсер Олі Полякової.

Раніше Оля Полякова згадала, як посварилася зі співачкою-запроданкою Ані Лорак, коли та оголосила про тур Україною у 2021 році: Королева ночі наговорила Куєк гидот, про що анітрохи не шкодує.

Також стало відомо про важлива подія в кар'єрі української співачки Тіни Кароль - артистка дуже горда тим, що після 2014 року не дала жодного концерту в країні-агресорі, а тепер визначила долю своїх російськомовних хітів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти