StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ноги криві, костюми безглузді": Полякова згадала, як лаялася з запроданкою Лорак

12 січня 2023, 13:40
Оля Полякова стверджує, що серйозного конфлікту з запроданкою Ані Лорак їй вдалося уникнути, проте співачка не шкодує про сказані лайки.
Лорак, Полякова
Полякова згадала, як лаялася з запроданкою Лорак / Колаж фото УНІАН

Відома українська попспівачка Ольга Полякова розповіла, як у 2021 році відправила співачці-запроданці Ані Лорак гнівне голосове повідомлення. Цей інцидент Полякова згадала в новому випуску YouTube-шоу "Дорослі дівчата", яке вона веде з Машею Єфросиніною.

Полякова каже, що сильно розлютилася, коли побачила відео закритого концерту Ані Лорак в Одесі в 2021 році.

"Беру (телефон - Главред) і пишу: "Ти дивись, яка погань, повернулася, буде вона тут зали збирати. Ноги криві, костюми безглузді, співає жахливо - як у клозеті". Наговорила і відправила. Думала, що Артему (концертному менеджеру - Главред), але відправила Ані Лорак", − говорить вона.

Полякова стверджує, що конфлікту з запроданкою вдалося уникнути, проте співачка не шкодує про сказане.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова говорила про те, що переконана, що росіяни не хочуть дізнаватися всю реальну і криваву правду про війну, яку розв'язав їх диктатор Путін в Україні, і тому вважають за краще слухати пропаганду, яку несуть з телеекрану Ольга Скабєєва і Володимир Соловйов.

"А так їм легко жувати цю жуйку. Вони жеруть, ті люди, те, що їм в голову вкладають Соловйов, Скабеева і інша абсолютна нечисть. До речі, цих людей чітко потрібно покарати. Вони - огидні співучасники злочину, їх потрібно судити, а краще розстріляти. Скабееву розстріляти! Соловйова розстріляти! Всіх до такої матері розстріляти!", - висловилася співачка.

До того Полякова дала благодійний концерт у Нью-Йорку. Захоплені глядачі підтримали артистку - вона настільки завела натовп, що люди були готові скандувати з нею що завгодно.

Наприклад, один з номерів Полякової відбувався на тлі напису "Stop Putin". У певний момент вона прокричала зі сцени: "Україна понад усе! Смерть ворогам! А Путін...". Глядачі негайно

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти