StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Пожовклий путініст Євген Петросян записав звернення після госпіталізації

21 лютого 2024, 19:01
14641
Серйозна травма абсолютно очевидно вибила коміка з колії.
Євген Петросян
Як Євген Петросян виглядає після операції / колаж: Главред, фото: instagram.com/petrosyanevgeny

На початку лютого 78-річний клоун Євген Петросян загримів в лікарню з вкрай важким переломом передпліччя - він впав прямо посеред вулиці під час прогулянки по столиці країни-окупанта. Для відновлення йому потрібна була складна операція з вживленням титанових пластин.

Лікарі довго відкладали її через проблеми пропутінського клоуна з серцем - без таблеток або через те, що його дружина-молодиця розважалася в Китаї, поки він на самоті чекав операції, йому кілька разів ставало погано. Зрештою хірургічне втручання відбулося, і його відпустили додому.

Вже вдома Петросян записав звернення до своїх нечисленних шанувальників. Відео з'явилося на його сторінці в Instagram.

відео дня

На ролику видно, що гуморист змарнів, шкіра на обличчі пожовкла. Кисть на пошкодженій руці сильно розпухла в порівнянні зі здоровою; в кадрі Петросян постійно нервово потирав загіпсоване місце.

Новину про те, що він повертається до концертної діяльності путініст щедро присмачив древніми, а головне - чужими, жартами: "послизнувся, впав, прокинувся - гіпс" - цитата з фільму "Діамантова рука", та спогадами про комічні трюки на банановій шкірці, які в епоху німого кіно в 20-ті роки 20-го століття прославили Бастера Кітона.

Євген Петросян
Як Євген Петросян виглядає після операції / instagram.com/petrosyanevgeny

Раніше стало відомо, що на співачку-зрадницю Анну Asti після "голої" вечірки Івлєєвої подали до суду з позовом на чверть мільйона за порушення авторських прав.

Також у Держдумі країни на болотах рознесли Філіпа Кіркорова після поїздки на окупований Донбас. Ніхто не повірив у щирість цих гастролей, які співак використовував лише як спосіб спокутувати гріхи за "голу" вечірку і повернутися до кремлівської годівниці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти