StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Повісився колишній наречений Волочкової

28 листопада 2023, 22:47
46723
Скандальна балерина розлучилася зі своїм залицяльником після поїздки на Мальдіви.
Колишній залицяльник Волочкової наклав на себе руки у в'язниці
Колишній залицяльник Волочкової наклав на себе руки у в'язниці / Колаж Главред, фото Стархіт

Екс-бойфренд російської скандальної балерини Анастасії Волочкової Сергій Кузнєцов наклав на себе руки в московському СІЗО.

За інформацією пропагандистського видання News.ru, тіло підприємця знайшли в камері "Матроської тиші"

Колишній коханий балерини перебував у СІЗО з травня 2023 року, коли він особливо жорстоко побив свою дружину. Тоді у неї була діагностована закрита черепно-мозкова травма, внутрішня кровотеча, множинні удари і синці.

відео дня

У суді Кузнєцов повідомив, що готовий співпрацювати зі слідством, а причиною події назвав ревнощі. Він стверджував, що сам відвіз побиту кохану в медпункт і весь час був поруч.

За словами Волочкової, Кузнєцов - запальна і емоційна людина, проте він ніколи не піднімав на неї руку. За кілька років до події балерина активно демонструвала в соціальних мережах свої стосунки з "банщиком" Кузнєцовим, з яким познайомилася на програмі "Давай одружимося".

Пара вирушила разом на відпочинок на Мальдіви, але через півтора місяці розлучилася. За деякими даними чоловік хотів поселити в будинку у Волочкової свого сина, але та була категорично проти.

Нагадаємо, раніше балерина поділилася свіжим фото. Там вона позує в купальнику, демонструючи дуже худі ноги і руки. Сама Волочкова підписала фото так: "з неймовірним фізичним навантаженням у підготовці до прем'єри нового шоу "Одержимість" і практично відсутністю їжі, я ще схудла. Але сили начебто є. Тому що я одержима творчістю. І це грандіозне шоу для мене - здійснення мрії мого життя! Тому кожен прогін в радість. Зате легко мені і моїм партнерам".

Раніше також Анастасію Волочкову підняли на сміх через новий образ - наряд для світського заходу був продуманий до деталей, проте любов балерини до випивки і фотошопу дизайнери врахувати не змогли.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти