StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Скинув маску: син Повалій пошкодував свою маму і вказав на "гоніння" з боку України

7 вересня 2022, 23:38оновлено 8 вересня 2022, 09:39
8479
Денис Повалій повторює кремлівські наративи і повторює те, що говорять пропагандисти. Його "проукраїнська" позиція - фейк, як кажуть на російському ТБ.
Денис Повалій
Денис Повалій / Facebook

Денис Повалій, син співачки-запроданки Таїсії Повалій, яка незважаючи на війну в Україні продовжує виступати в Росії, підтримуючи таким чином вбивства мирних українських жителів, висловився щодо своєї матері і ситуації в цілому.

На думку Дениса Повалій, який ніби як став на бік України, війна - це "кривава гра", яка "комусь на руку". На прикладі цькування своєї матері-зрадниці Повалій припустив, що уряд навмисно створював "зрадників".

Денис Повалій також нарешті зняв маску і показав на чиєму він боці, опублікувавши "передісторію". Так, за його словами, його сім'я повинна була бігти в 2004 році після "погроз розправи через агітацію за януковича".

відео дня

Скинув маску: син Повалій пошкодував свою маму і вказав на 'гоніння' з боку України

І тут Денис дивується, чому ж в 2019 році його мамі, що живе в Росії і підтримує президента Януковича, не дозволили провести концерт.

Скинув маску: син Повалій пошкодував свою маму і вказав на 'гоніння' з боку України

Крім того, син Повалій щиро вірить в те, що його матері разом з деякими іншими співачками оголосили недовіру, назвавши зрадниками, тому що "комусь на руку". А не тому, що вони продовжували розважати росіян, які вели війну на Донбасі і анексували Крим.

Скинув маску: син Повалій пошкодував свою маму і вказав на 'гоніння' з боку України

"Кому на руку такі дії нашої влади? Чи це не ще один привід для вторгнення-розділ за мовним принципом на своїх і чужих, За майдан/проти Майдану, зривання георгіївських стрічок", – повторив артист наративи кремлівської пропаганди.

До речі, ці сторіз вже не доступні, так як "мамин син" їх вже видалив.

Нагадаємо, раніше запроданка Таїсія Повалій продовжувати свій вояж ганьби - співачка українського походження вперто мовчить про війну в Україні, натомість продовжує скакати на концертах, присвячених Кобзону за криваві срібники РФ.

Правда, це дається їй з усе більшими труднощами: чи то вік дає про себе знати, чи то українська пісня стала зрадниці поперек горла, однак, вибігаючи на стадіон російського міста Прокоп'євськ, Повалій двічі спіткнулася і мало не впала на червоній доріжці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти