StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потап поцілувався з Позитивом на сцені Atlas Weekend

7 липня 2021, 11:20
Настя Каменських і Надя Дорофєєва вже цілувалися на сцені.
Потап
Потап / Instagram

Вечір 6 липня на фестивалі Atlas Weekend розірвав новий поцілунок артистів - Потап і Позитив на сцені спробували поцілуватися.

Після того, як Melovin здійснив камінг-аут, який не увійшов в прямий ефір, почався скандал з каналом М1. На тлі цього члени групи Mozgi під час свого номера теж спробували поцілуватися між собою.

Потап і Позитив спробували поцілуватися під спроби дядька Ваді переконати їх це робити.

відео дня

"Ну, що ми не поцілуємося, чи що? Ну, що, ми не пацани?",- каже Потап.читайте такожХолостячка з гордістю підтримала камінг - аут Melovin

Потім вони з Позитивом спробували поцілуватися, але не схоже, щоб це було приємно для артистів.

Це стало приводом для короткого речетатива Потапа про натуралів: "нас натуралів залишилося так мало, що скоро ми вийдемо на парад натуралів".

Фанати, які буквально затопили простір під сценою на виступі Mozgi емоційно відреагували на перфоменс, і в соцмережах тисячі відео з поцілунком Потапа і позитиву.

Поки що самі артисти ніяк не прокоментували свій "номер", а Мережу розривають суперечки - був це стьоб на камінг-аути зірок, на скандал через те, що М1 вирізали поцілунок Melovin, або спроба потрапити в тренди.

Нагадаємо, що дружина Потапа Настя Каменських вже колись викликала фурор поцілунком з солісткою Время и Стекло Надею Дорофєєвою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти