StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Популярний ведучий 1+1 Єгор Гордєєв розкрив подробиці особистого життя

28 лютого 2024, 18:17
Зірка Сніданку з 1+1 зізнався, що шукає у своїй "ідеальній" супутниці.
Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв розповів, яку жінку шукає / колаж: Главред, фото: instagram.com/yegorgordeev

Ведучий, з яким починають свій ранок тисячі українців, Єгор Гордєєв сьогодні святкує своє 34-річчя. У свій День народження шоумен дав велике інтерв'ю сайту 1+1, в якому не обійшли увагою і питання про його особисте життя.

Єгор Гордєєв ніколи не був одружений, і самостійно виховує пса Джума та двох котів - Платона і Приблуду. "Маму" для своїх улюбленців і вірну супутницю життя ведучий шукає, але визнає, що це - не така вже й легка задача.

Справа в тому, що він переконаний, що пошук ідеальної партнерки - неправильна установка. Між партнерами повинна бути хімія, це для ведучого вирішальний фактор.

відео дня

"Це постійне питання (Якою має бути дівчина, щоб закохати в себе ведучого - прим. редактора), яке викликає у мене абсолютний подив, тому що умовно кажучи, дівчина – це ж не комп'ютер якийсь, це не річ, це – набір обставин. Я дивлюсь на все, що зі мною було, і я розумію, що це абсолютно набір якихось обставин – мене у той час. Я не можу описати ідеальну дівчину. Це ж не рабовласницький ринок, де ти обираєш ідеальну жінку. Це абсолютно інша історія. Це хімічна більш історія", - переконаний Єгор Гордєєв.

Хто такий Єгор Гордєєв?

Єгор Гордєєв - український ведучий телеканалу 1+1, продюсер, журналіст. Веде ранкове шоу Сніданок з 1+1 в парі з Нелею Шовкопляс з 2017 року. Займається благодійністю. У сфері його інтересів лежить турбота про дітей в лікарнях і безпритульних тварин.

Раніше популярний український актор Олексій Тритенко вперше зізнався, що вже 2 роки служить у ЗСУ, і назвав своє військове звання, у відповідь на критику за постійне носіння військової форми.

Також українська ведуча Марина Арістова розповіла про зради чоловіка - скандального ексдепутата Юрія Арістова, з яким вона перебувала у відносинах 13 років.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти