StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Популярний український актор-воїн одружився: зворушлива історія освідчення

27 червня 2024, 18:33
542
Юрій Феліпенко та Катерина Мотрич за час війни навчилися бути спонтанними і цінувати кожен момент разом.
Юрій Феліпенко, Катерина Мотрич
Юрій Феліпенко одружився з Катериною Мотрич - подробиці / колаж: Главред, фото: instagram.com/y.felipenko, instagram.com/motrichka

Український актор, зірка серіалу "Обіцянка Богу", а нині - воїн ЗСУ Юрій Феліпенко одружився зі своєю дівчиною Катериною Мотрич. Заручини і розпис вийшли спонтанними - під час відпустки вони зустрілися в Харкові, і, коли пара прогулювалася повз РАЦСу, артист став перед коханою на одне коліно.

Не відкладаючи церемонію в довгу шухляду, вони купили обручки в найближчому ювелірному магазині, і в цьому ж РАЦСі розписалися. Про це Феліпенко розповів в інтерв'ю для kp.ua.

Актор зазначив - багато в чому до одруження його і Мотрич підштовхнула війна і його служба. Однак першочерговою причиною він все ж називає кохання. З Катериною захисник разом уже 5 років, і бачив у ній майбутню дружину ще до війни.

відео дня

"Можливо, війна у певному плані підштовхнула нас до цього кроку. Але ми й до війни думали про одруження. Це моя людина, це мій пазлик, це моя друга половинка. Оскільки в мене немає родичів – ані батьків, ані сестер, ані братів, то коли, не дай боже, зі мною щось трапиться, у неї буде повний доступ до мене. Так все влаштовано офіційно. Але це вже другорядна причина. Найважливіше та найцінніше – я її люблю, а вона любить мене", - розповів Феліпенко.

Юрій Феліпенко, Катерина Мотрич
Юрій Феліпенко одружився з Катериною Мотрич - подробиці / instagram.com/y.felipenko

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська акторка і комік Олена Кравець зізналася, чи шкодує про відхід зі Студії "Квартал-95", частиною якої вона була чверть століття, і розкрила подробиці свого рішення.

Також танцюрист-утікач Влад Яма вперше показав свою позицію в мовному питанні. Він перестав приховувати, що українською мовою він лише іноді веде свій блог, а не використовує її постійно.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти