StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Джерело любові та сили": Вакарчук розговорився про нову дружину і дітей

4 квітня 2024, 10:58
48-річний артист Святослав Вакарчук, що антидепресантом під час повномасштабної війни між Росією та Україною для нього стали творчість і сім'я.
Вакарчук, сім'я
Святослав Вакарчук розговорився про нову дружину і дітей / колаж Главред, фото УНІАН та ua.depositphotos.com

Легендарний український музикант і фронтмен колективу "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук уперше за довгий час прокоментував своє особисте життя - в інтерв'ю виданню "Українська правда".

48-річний артист зізнався, що антидепресантом під час повномасштабної війни між Росією та Україною для нього стали творчість і сім'я.

"Мені в якомусь сенсі пощастило в житті, тому що в мене є вічний антидепресант. Це творчість. Як би не було важко, творчість дає сили йти вперед, дає змогу реагувати на всі ситуації. Плюс у мене менш ніж за рік до повномасштабного вторгнення народився син, а під час уже великої війни донька. І це для мене таке джерело любові й сили. Творчість і діти, дружина, сім'я - те, що тримає мій дух на двох стовпах, а третім стовпом є мої поїздки на фронт. Ці три речі роблять стійким мій психічний стан", - поділився Вакарчук.

відео дня

До слова, 2021 року артист оголосив про розставання з цивільною дружиною, дизайнеркою Лялею Фонарьовою - після 20 років спільного життя. 25 серпня того ж року стало відомо, що Вакарчук уперше став батьком. За даними ЗМІ, його супутниця життя - співвласниця компанії Radioaktivefilm Євгенія Яцута народила співаку сина Івана. А в липні 2022 року в пари з'явилася донька Соломія. Сам же Вакарчук жодного разу в інтерв'ю не назвав ім'я своєї коханої.

Хто такий Святослав Вакарчук?

Святослав Вакарчук - український музикант, співак, лідер гурту Океан Ельзи. Заслужений артист України. Творець і голова політичної партії "Голос" (2019-2020). Випустив 10 музичних альбомів у складі Океану Ельзи.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше зірка Вечірнього Кварталу і хрещена мама Олени Зеленської Олена Кравець розкрила подробиці першої за час повномасштабної війни зустрічі з першою леді України.

Також український ведучий і колишній "холостяк" Микита Добринін прокоментував чутки про свою бісексуальність, які стали з'являтися після його розлучення з блогеркою Дашею Квітковою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти