StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Популярна українська співачка потрапила в ДТП - що трапилося

13 березня 2024, 16:39
День у Shadu сьогодні абсолютно не задався.
Шаду.
Shadu потрапила в аварію / колаж: Главред, фото: instagram.com/offi_shadu

Українська співачка Shadu (Ксенія Шадурська) потрапила в неприємну ситуацію, яка порушила всі її плани на день. Уперше за три дні вона сіла за кермо, і дорогою на навчання стала учасницею ДТП. В аптеку, куди співачка планувала заїхати сьогодні пізніше, вона, ймовірно, також не потрапить.

Про це Shadu розповіла у своєму блозі в Instagram. Вона опублікувала фото з місця аварії - два автомобілі зіткнулися бамперами.

"Виїхала перший раз за три дні на навчання і в аптеку", - написала співачка, і додала засмучений емодзі.

відео дня

Шадурська не стала уточнювати, наскільки серйозними виявилися пошкодження автомобілів після зіткнення. На щастя сама вона, судячи з усього, залишилася цілою після аварії.

Шаду потрапив в аварію
Shadu потрапила в аварію / instagram.com/offi_shadu

Хто така SHADU?

SHADU (справжнє ім'я - Ксенія Шадурська) - українська співачка, режисерка, блогерка. Учасниця телепроєктів "Голос країни" (перший сезон) і "Народна зірка" (дует з Олегом Собчуком). Була режисеркою шоу "Голос країни", "Танці з зірками", "Україна має талант" і "Х-фактор". Сольний вокальний проєкт SHADU розпочала 2021 року. За її творчістю в TikTok стежать понад 500 тис. підписників.

Раніше українська ведуча Соломія Вітвіцька відповіла на чутки, що закрутила роман із одруженим чоловіком. У Мережі їй дорікають у тому, що її стосунки з новим бойфрендом почалися до того, як закінчився його попередній шлюб.

Також стало відомо, що зірка Жіночого кварталу та Ліги сміху Аліна Блажкевич народила первістка. Щаслива артистка розкрила стать та ім'я немовляти.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти