StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Популярна російська актриса підтримала Лію Ахеджакову

17 лютого 2023, 15:27
Марія Миронова заступилася за Лію Ахеджакову, яка виступає проти війни.
Ахеджакова, Миронова
Ахеджакова, Миронова / Колаж

Російська актриса Марія Миронова несподівано заступилася за іншу актрису Лію Ахеджакову, яка не побоялася засудити військове вторгнення Росії в Україну і стала "ворогом народу".

"Шановний Будда Гришна (відеоблогер, який виступив з критикою на адресу Марії — авт.), я з великою увагою вислухала ваш коментар на захист чудової людини і приголомшливої актриси — Лії Ахеджакової. Ви кажете, що в Радянському Союзі могли посадити за інакомислення. Я глибоко з вами згодна, але у мене є питання: а ми хочемо повернутися в той час, коли літню людину можна взяти і посадити за думку? Сказати, що людині не місце в країні, абсолютно розуміючи, що в 84 роки вона навряд чи поїде..." - говорить Миронова, яку цитує Стархит.

Не тільки Миронова заступилася за Лію Ахеджакову. На бік Ахеджакової також встали: Олег Басилашвілі, Олександр Молочников, Чулпан Хаматова, Ксенія Собчак, Михайло Ширвіндт та інші.

відео дня

Нагадаємо, раніше оперна співачка Марія Маскакова висловилася щодо російської актриси Лії Ахеджакової, яка відкрито виступила проти загарбницької війни Росії проти України.

Марія Максакова приєдналася до тих, хто засуджує дії керівництва "Современника". Оперна співачка вважає, що 84-річна Лія Меджидівна не заслужила такого звернення.

"Свята Ахеджакова знаходиться під ударом, з нею намагаються розправитися. Звичайно, це викликає тривогу, — зізналася Марія в ефірі "кращого радіо Ізраїль". - Мені тривожно за неї. Не впевнена, що хтось вийде і стане на її захист. У мене викликає тривогу, як складеться життя і Юрія Шевчука. Це сумно і прикро", - каже Маскакова.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти