StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Схиблена на грошах": принц Гаррі сильно розчарував Меган Маркл

1 березня 2023, 11:47оновлено 1 березня 2023, 12:24
Герцогиня очікувала приватних літаків і кадилаків, але отримала скандали і любов Гаррі.
Меган Маркл
Меган Маркл / instagram.com/sussexroyal

Меган Маркл була "здивована і розчарована" тим, що у принца Гаррі "було дуже мало грошей".

Про це заявив Королівський експерт Тома Бауер, який з'явився в новинах на початку цього місяця, де він розповів Дену Вуттону про ранні стосунки пари.

Обговорюючи помилкові уявлення герцогині про королівську сім'ю, автор, який написав у 2022 році книгу "Помста: Меган, Гаррі і війна між Віндзорами", назвав колишню актрису "Форс-мажорів" "схибленою на грошах".

Експерт сказав: "Її великим здивуванням і розчаруванням було те, що у принца Гаррі було дуже мало грошей. "Вона уявляла, що у нього сотні мільйонів, якщо не мільярди, і тепер їй доводиться компенсувати це", - каже експерт, якого цитує The Daily Mail.

Описуючи, як пара не може дозволити собі свій нинішній спосіб життя як працюючих членів королівської сім'ї, експерт додав: "Вона хоче їздити на великих кадилаках, на приватних літаках".

Тому також заявив, що присутність принца Гаррі і Меган Маркл на коронації може "зруйнувати" коронацію і "затьмарити" короля Чарльза.

Очікується, що герцог і герцогиня Сассекські будуть запрошені на коронацію 6 травня, незважаючи на вибухові мемуари Гаррі "Запасний".

Поки вони все ще були старшими працюючими членами королівської родини, принц Гаррі та Меган Маркл в основному фінансувались маєтком герцогства Корнуолл короля Чарльза.

Повідомлялося, що після рішення пари залишити фірму в герцогстві Корнуолл, що належить Чарльзу, вартістю 1,2 мільярда фунтів стерлінгів, його молодший син отримував в середньому близько 2,3 мільйона фунтів стерлінгів на рік.

Однак пара заявила, що ця сума покриває 95 відсотків їхніх офісних витрат.

Решта п'ять відсотків їх річного доходу надійшли від щорічного суверенного гранту в розмірі 82 мільйони фунтів стерлінгів, що фінансується платниками податків, який присуджується найвищим членам королівської родини.

Нагадаємо, раніше принцеса Уельська опинилася в смішній ситуації, коли спробувала перевернути млинець під час візиту в будинок літніх на Масляну.

Під час майстер-класу з млинців, організованого в закладі, Кейт зізналася, що троє її дітей жадають спекти млинці, коли вони повернуться додому зі школи сьогодні вдень. Тому Кейт сподівалася отримати урок з готування млинців, щоб порадувати спадкоємців. "Мої млинці завжди прилипають до сковороди або закінчуються на стелі або на підлозі. Перший-завжди грудкою", - сказала герцогиня.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти