StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Співачка Лоліта прокоментувала свій обвислий і целюлітний зад

29 серпня 2022, 00:16
12786
Співачка зазначає, що їй "плювати" хто і як її фотографує. Але при цьому для чогось худне і хвалиться "стрункими ногами".
Лоліта
Лоліта / УНІАН

Співачка українського походження Лоліта Мілявська, чия мати і дочка до війни Росії в Україні жили в Києві, прокоментувала своє напівголе фото.

Це фото було зроблено під час музичного фестивалю "Таврида" в окупованому Криму, де співачка блиснула старим задом. Тоді артистка вийшла на сцену в купальнику і подовженій білій сорочці, яка і підвела Мілявську.

"Я не бачила ці знімки. Ви думаєте, я все це дивлюся? Я ось дивлюся і так на свої стрункі ноги. А так-мені абсолютно плювати, хто і як мене фотографує", - заявила вона.

відео дня

Нагадаємо, раніше Мілявську сфотографували на сцені, де виступала співачка. Там у неї задерлася сорочка і здався не спортивний і старий зад.

Також співачка шокувала новим зізнанням. Як відомо, її мама і дочка довгий час жили в Києві. Тут вона виступила із заявою, що в столиці України нібито побили її матір за те, що та говорила російською мовою.

Крім того, Мілявська раніше повідомила, що дуже любить Росію і нікуди з неї їхати не збирається, всупереч останнім чуткам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти