StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Періс Гілтон розповіла, чому не показує доньку Лондон

11 квітня 2024, 20:45
Світська левиця розповіла, чому не хоче показувати маленьку доньку.
Періс Гілтон із сім'єю
Періс Гілтон проводить час зі своєю сім'єю / колаж: Главред, фото: instagram.com/parishilton

Світська левиця і діджей Періс Гілтон, яка нещодавно стала мамою вдруге, пояснила, чому не збирається показувати свою новонароджену доньку, яку вони назвали Лондон.

За інформацією Page Six, 43-річна світська левиця пояснила в новому інтерв'ю, що вона ніколи не публікує світлини своєї 4-місячної доньки Лондон у соціальних мережах з міркувань конфіденційності, незважаючи на те, що регулярно публікує фотографії свого сина Фенікса.

"Я відчуваю, що моє життя було настільки публічним з усім. Тому я просто хотіла залишити свою маленьку дівчинку для себе", - написала вона.

відео дня

Тим часом, вона все-таки додала, що прийде час, і вона покаже доньку. "Скоро я покажу її світові, тому що всі продовжують питати", - сказала вона.

Світська левиця також запевнила, що їй ніколи не було краще. "Я проводжу найнеймовірніший час. Я ніколи не була такою щасливою. Вони наймиліші маленькі янголята", - зазначила вона.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше Періс Гілтон показала обличчя свого сина. Вона часто викладає фото зі своїм малюком, коли проводить з ним час.

Нагадаємо, раніше маму Періс Гілтон захахалила за незручні фото з сином. Шанувальники зірки вирішили, що світська левиця ніяково тримає малюка, оскільки бере його на руки не дуже часто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти