StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Співала від болю: Маша Полякова зробила перше татуювання на ніжному місці

25 травня 2023, 21:47
Старша донька Олі Полякової нанесла на тіло символічний малюнок.
Маша Полякова
Маша Полякова зробила перше татуювання - фото / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashapolyakova

18-річна донька української співачки Ольги Полякової Маша Полякова прийняла рішення піти по стопах матері, тому зараз в Англії отримує музичну освіту. У вільний від навчання час дівчина гуляє зі своїм бойфрендом, та інтригує шанувальників новим контентом.

Ледь усі оговталися від новини про заручини Маші, вона вирішила продемонструвати, що готова присвятити музиці не тільки свою душу, а й тіло. На її сторінці в Instagram з'явилася серія роликів з тату-салону, де дівчина та її обранець зробили собі натільні малюнки.

Бойфренд Полякової набив на зап'ясті слово "Баланс" англійською мовою, а Маша - ніжно-блакитним чорнилом абстрактну картинку, на якій вгадуються музичні ноти. Своє трактування загадкових символів вона не розкривала.

відео дня

До слова, місце для першого татуювання Маша Полякова обрала вкрай болюче: на тильній стороні зап'ястя шкіра дуже тонка, тому наносити малюнок там для дівчини стало випробуванням. Щоб не кричати, вона з хлопцем співала дуетом "Червону руту".

Татуювання Маші Полякової
Маша Полякова зробила перше татуювання - фото / instagram.com/mashapolyakova

Раніше стало відомо, ким переможниця 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Катя Лозовицька замінила Алекса Топольського - модель показала романтику з новим бойфрендом.

Також продюсер популярних українських шоу "Голос країни" і "Танці з зірками" Володимир Завадюк після камінг-ауту розповів, чим займається і в якій індустрії працює його обранець.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти