StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Парова машина": журналісти розкрили популярність TikTok-хіта

14 березня 2023, 16:01оновлено 16 березня 2023, 19:49
1408
Журналісти поговорили з автором пісні і з'ясували, як вона з'явилася.
Ярина виконавиця хіта
Ярина виконавиця хіта "Парова машина" / Скріншот YouTube

В українському TikTok завірусилась народна пісня "Парова машина". Користувачам мережі настільки полюбилася композиція, що вони масово стали знімати під неї ролики, наспівувати, додавати в свої сторіз. Виявилося, що ролик з піснею, яку заспівала Ярина Квасний, переглянули вже понад 6 мільйонів разів.

За інформацією ТСН, як зізнається Ярина, запустити новий народний тренд вона не планувала. Справа, каже, була ввечері, після концерту, і в компанії друзів вона, як завжди, співала. "А в той момент наспівала голосніше, і Олексій ще камеру включив, все", - зізнається вона.

"Відкрив одну всім відому соціальну мережу, і в коментарях мене хтось помітив просто і написав "чекаємо твою версію". Думаю, піду візьму каву, прогуляюся. І йду, і помітив, що я йду і сам наспівую. Думаю так, значить, потрібно щось робити", - розповідає саундпродюсер Артем Будчук, який створив автентичний ремікс з пісні Ярини.

"Українці відмовляються від тієї мови, яка стала нам огидною. І будуть рости різні стилі музики. Тепер українці більшість, і велика кількість стала пишатися цим. Тому вони її гордо зображують на картинах, кольорах нашого державного прапора, в музиці значно легше і з великим задоволенням прославляють своє. Згадуючи, звичайно, і якісь старі речі", - пояснює діджей несподівану популярність пісні.

"Воно завжди заходить і буде заходити людям, поки ми ще люди, а не роботи", - додає Ярина.

Нагадаємо, раніше американська епатажна співачка Леді Гага здивувала червону доріжку своїм зовнішнім виглядом. Ні, вона не з'явилася загорнута в рибу, але виступила без грама макіяжу, в джинсах і кросівках.

Спочатку, Леді Гага прибула в театр Долбі в Лос-Анджелесі в яскравій сукні від Versace з прозорим чорним ліфом в стилі корсета і заниженою талією. Поки вона йшла по червоній доріжці, вона кинулася на допомогу впалому фотографу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти