StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Татусин стиляга: брат Кейт Міддлтон показав милого племінника принцеси Уельської

18 квітня 2024, 02:35
Ініго Міддлтон склав батькові непогану компанію на особливому сімейному святі.
Джеймс Міддлтон, Кейт Міддлтон, Алізе Тевене, Ініго Міддлтон
Джеймс Міддлтон син - як виглядає син молодшого брата Кейт Міддлтон / колаж: Главред, фото: instagram.com/jmidy

Молодший брат принцеси Кетрін Уельської Джеймс Міддлтон надає підтримку онкохворій сестрі, але водночас не забуває і про маленькі радощі, які дарує йому життя з появою первістка.

У жовтні 2023 року Міддлтон та його дружина Алізе Тевене стали батьками сина, якого назвали Ініго. Джеймс рідко розповідає про особисте, але заради піврічного малюка часом робить виняток.

Так нещодавно у своєму блозі в Instagram чоловік у День свого народження опублікував зворушливий знімок із сином. "В однакових беретах відзначаємо мій День народження. Оточений сім'єю, друзями і моїми собаками", - підписав знімок Міддлтон.

відео дня

У кадрі він тримає Ініго на руках і широко посміхається. Обличчя найменшого племінника принцеси Уельської Джеймс вважав за краще приховати емодзі у вигляді білого серденька.

Джеймс Міддлтон, Ініго Міддлтон
Джеймс Міддлтон син - як виглядає син молодшого брата Кейт Міддлтон / instagram.com/jmidy

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту та принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Кейт Міддлтон - останні новини:

Нагадаємо, у дружини принца Вільяма Кейт Міддлтон виявили рак. Про це розповіла сама принцеса Уельська у відеозверненні. Вона розкрила подробиці лікування і попросила про приватність.

Також відомий ведучий розповів про нервовий зрив Кейт Міддлтон - Пірс Морган вважає, що принцеса Кетрін переживає серйозну кризу через підвищену увагу суспільства до свого здоров'я.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти