StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відправити на Донбас і публічно вибачитися: російських "незгодних" зірок шантажують звільненнями

4 серпня 2022, 10:43оновлено 4 серпня 2022, 12:24
Артисти повинні публічно покаятися і визнати свою провину.
Іван Ургант
Іван Ургант / instagram.com/urgantcom/

Російські депутати під керівництвом Сергія Миронова написали листа гендиректору Першого каналу Костянтину Ернсту з проханням вплинути на позицію ведучого шоу "Вечірній Ургант" Івана Урганта щодо нападу Росії на Україну і проконтролювати "публічне визнання шоумена в неправоті". У разі відмови парламентарії вимагають звільнити артиста.

Як повідомляє російський News.ru, послання з аналогічним змістом, але вже стосується театрального режисера Олександра Молочникова, депутати відправили міністру культури Ользі Любимовій і керівнику Великого театру Володимиру Урину.

Ці співробітники (телеведучий Іван Ургант і режисер Олександр Молочников) повинні визнати себе неправими і повідомити про це публічно. Керівництво установ і компаній, в яких вони офіційно працевлаштовані, повинні це проконтролювати. Можливо, організувати поїздку в Донбас для цих співробітників. Якщо ці співробітники відмовляться визнати себе неправими, вони повинні бути звільнені, — заявив депутат Дмитро Кузнєцов.

відео дня

читайте такожБезхребетні і брехливі: Алан Бадоєв обрушився на артистів-путіністів на чолі з Кіркоровим

Він додав, що відповідний лист направлено також в Мінцифри. За словами парламентарія, в ньому члени партії "Справедлива Росія" попросили главу відомства Максута Шадаєва проконтролювати виконання їх прохання до Ернста щодо Урганта.

Нагадаємо, раніше чоловік нібито опозиційної російської журналістки Ксенії Собчак Костянтин Богомолов вирвався за кордон з Росії і поділився своїм радісним досвідом.

Як написав він на своїй сторінці в Instagram, що він не помітив по відношенню до себе ніякої ворожості, а навпаки фактично купався в привітності європейських громадян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти