StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відверто про інтим та кризи: Тишкевич розкрила подробиці шлюбу з Томусяком

14 березня 2024, 23:37
Акторка не стала приховувати, що залишається за кадром її щасливих фото з чоловіком.
Катерина Тишкевич, Валентин Томусяк
Катерина Тишкевич розповіла, як вона і Валентин Томусяк переживали кризи / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Українські актори Катерина Тишкевич і Валентин Томусяк нещодавно відсвяткували 5 років офіційного шлюбу. Познайомилася пара 2015 року на зйомках "Безсмертника".

Шанувальники акторів часто відзначають, що вони завжди виглядають шалено закоханими, ніби не було в їхній сім'ї проблем та криз. Тишкевич на своїй сторінці в Instagram це спростувала. Артистка розповіла, що в її з Томусяком стосунках були злети й падіння, проте вони разом працювали над тим, щоб дбайливо зберігати свої ніжні почуття.

"Кризи були, звісно. Кризи трьох та семи років – за класикою. І перша, і друга закінчувалися дуже довгими, відвертими, неприємними розмовами. Говорили про все, що не влаштовує. Потім сльози, обійми і домовленості", - розповідає Катерина.

відео дня

Також вона відверто розповіла про інтимні стосунки із чоловіком. Катерина зазначила, що в цю важливу сторону кожних романтичних стосунків нерідко вносила корективи її хвороба. Проте Валентин був терплячий, і Тишкевич переконливо заявляє - з пристрастю в їхній парі все чудово.

"У нас було по-різному. Знаєте, коли в дружини 24/7 болить голова, то як би не дуже хочеться до неї приставати…Не заводить цей момент аж ніяк. Ми зараз разом дев'ять років і все чудово з пристрастю. Бо інтимне життя – то велика частина жіночого здоров'я, і мій партнер це розуміє і робить все, щоб я в цьому плані була щаслива і задоволена", - зізнається Катерина Тишкевич.

Катерина Тишкевич, Валентин Томусяк
Катерина Тишкевич розповіла, як вона і Валентин Томусяк переживали кризи / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Хто така Катерина Тишкевич?

Катерина Тишкевич - українська акторка кіно і телебачення. Найбільш відома ролями в серіалах "Безсмертник", "Ніщо не трапляється двічі", "Жіночий лікар". На зйомках "Безсмертника" познайомилася з актором Валентином Томусяком, за якого вийшла заміж у лютому 2019 року.

Раніше українська ведуча Соломія Вітвіцька відповіла на чутки, що закрутила роман із одруженим чоловіком. У Мережі їй дорікають у тому, що її стосунки з новим бойфрендом почалися до того, як закінчився його попередній шлюб.

Також український боксер В'ячеслав Узєлков поскаржився на колишню дружину, яка, на його думку, налаштовує їхніх спільних дітей, 15-річного Роберта і 12-річну Олівію, проти батька.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти