StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Остапчук про "домагання" Кіркорова: "побачив у мені чоловіка, з яким хотів би провести вечір"

17 червня 2022, 11:49
Шоумен розкрив пікантні подробиці його зустрічі зі співаком.
Остапчук про 'домагання' Кіркорова: 'побачив у мені чоловіка, з яким хотів би провести вечір'
Остапчук розповів про "домагання" Кіркорова/ скріншот

Український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук розповів, що спілкувався з Філіпом Кіркоровим. Більш того, одного разу вони зустрілися за кордоном і провели дружню вечерю.

В інтерв'ю Славі Дьоміну він зазначив, що російський співак писав йому в соціальних мережах і навіть відправляв скріншоти голосування за його пару, коли Остапчук брав участь в "Танцях з зірками".

Слава пожартував, що це і були "підкати" з боку Кіркорова, але Володимир твердо відповів, що вони цю тему безпосередньо не обговорювали.

відео дня

"Мені б хотілося думати, що він побачив у мені чоловіка, з яким хотів би провести вечір. Мені це гріє душу. Але я не такої орієнтації. Я люблю жінок", - сказав Остапчук.

читайте такожХто міг би стати ведучим Євробачення-2023 в Україні: Остапчук назвав імена колегНагадаємо, ведучий Володимир Остапчук не зміг налагодити спілкування з колишньою дружиною навіть під час війни. Олена Войченко відмовилася їхати з ним у перший день війни і згодом заблокувала його.

Шоумен розповів, що коли прокинувся 24 лютого о 5 годині від вибухів, разом з дружиною Христиною став збиратися їхати. Тоді дружина запропонувала зателефонувати Олені Войченко, щоб їхати разом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти