StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Пухлини не виявлено: у Каневського прокоментували чутки про рак

11 липня 2024, 09:45
202
85-річний ведучий програми "Слідство вели..." нещодавно пройшов медичне обстеження.
Леонід Каневський
Леонід Каневський рак - у Каневського спростували чутки про пухлину / колаж: Главред, фото: instagram.com/leonid_kanevskiy__official

Леонід Каневський, зірка детективної програми "Слідство вели...", став жертвою непідтверджених чуток. Раніше в росЗМІ з'явилася новина про те, що у 85-річного артиста виявили злоякісну пухлину.

Ця плітка швидко обросла подробицями: мовляв, оперувати Каневського лікарі відмовилися через вік, і відправили його доживати свої роки з порадою час від часу спостерігатися в онколога.

Нещодавно представник Леоніда Каневського спростував чутки про те, що він хворий на рак. Наявність у артиста пухлини він назвав неправдивою.

відео дня

Між тим проблеми зі здоров'ям у актора є. В обох кульшових суглобах Каневського встановлені ендопротези, через що чутливість і рухова активність у його нижніх кінцівках знижена.

Хто такий Леонід Каневський?

Леонід Каневський - радянський та ізраїльський актор театру і кіно. Народився в Києві, репатріювався до Ізраїлю 1991 року. Найбільш відомий за ролями майора міліції Олександра Томіна в телесеріалі "Слідство ведуть ЗнаТоКи", контрабандиста в "Діамантовій руці" і галантерейника Бонасьє в міні-серіалі "Д'Артаньян і три мушкетери". З 2006 року - ведучий документальної передачі "Слідство вели...".

Останні зіркові новини:

Раніше стало відомо, що популярний український актор Артур Логай потрапив у ДТП. Зірка серіалу "Моя улюблена Страшко" розповів, що врятувало його від травм під час зіткнення.

Також у Мережі з'явилися чутки, що співачка Алсу, яка ще не встигла розлучитися з бізнесменом Яном Абрамовим через його зраду, вже знайшла собі нове кохання.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти