StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Він повертається": після нової пісні втікач Олег Винник вирушить у турне

13 серпня 2024, 23:40
467
Представниця Олега Винника розповіла, чому співак вирішив повернутися на сцену.
Олег Винник, Валерія Барон
Олег Винник новини - Олег Винник відновлює концертну діяльність / колаж: Главред, фото: instagram.com/valery_baron

Серед шанувальників таланту Олега Винника і хейтерів артиста, які з'явилися через його втечу в Німеччину, новина про те, що він готується вперше за 2,5 роки випустити нову пісню, викликала однаковий ажіотаж. Щоправда, перші радіють, а другі - пишуть їдкі коментарі.

Чим зумовлене раптове повернення Винника на сцену в коментарі Фактам ICTV розповіла Валерія Барон - голова офіційного фан-клубу співака. Вона повідомила, що здоров'я артиста досить зміцніло, і тепер він знову здатний творити.

"Олег завжди зазначав, що не пише пісень за п’ять хвилин під замовлення. Вони з’являються, коли дає Господь. І для нього найважливіше зараз сказати про найбільш болюче: про людей. Тому це означає, що артист відновлюється після хвороби і повертається до активної творчої концертної діяльності. Для нас це подвійна радість", - зазначає Барон.

відео дня

Вона також підтвердила, що Олег Винник планує міжнародний тур, адже в нього вже накопичилося достатньо нового матеріалу, яким би він хотів поділитися з шанувальниками найближчим часом. Чи будуть у співака концерти в Україні, його представниця уточнювати не стала.

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру розпочав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну та обірвав зв'язок з шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктовано неназваною хворобою.

Олег Винник
Хто такий Олег Винник / інфографіка: Главред

Олег Винник - останні новини:

Раніше український музичний продюсер Ігор Кондратюк спрогнозував, чи зможе втікач Олег Винник повернути приязнь українців, якою вона була до початку повномасштабної війни.

Також друг Винника, поет-пісняр і телеведучий Петро Мага, розкрив несподівані подробиці про життя артиста до того, як той став популярним у Німеччині та Україні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти