StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ольга Сумська зізналася в прямому ефірі, чи привітала її "російська" донька з Великоднем

17 квітня 2023, 12:07
59294
Сумська і Паперна не бачилися вже більше року, і така довга розлука для акторки дуже болюча.
Тоня Паперна, Ольга Сумська, Анна Борисюк, Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк розповіли, як їх Антоніна Паперна вітала з Великоднем / instagram.com/tony__pepper, instagram.com/olgasumska

Народна артистка України, акторка Ольга Сумська в компанії свого чоловіка, актора Віталія Борисюка, відвідала прямий ефір Сніданку з 1 + 1 у великодній ранок. Світле свято прийнято відзначати в колі сім'ї, але вже більше року сім'я акторки залишається неповною - її старша донька від першого шлюбу, Антоніна Паперна, залишається в країні-окупанті і мовчить про війну в Україні протягом усього повномасштабного вторгнення.

Сумську часто запитують про доньку, її позицію та причини повного ігнорування трагедії в інформаційному просторі. І акторка невтомно захищає свою дитину. Згодом інтерес до Паперної згас, проте Тоня разом зі своїм чоловіком, російський актором Володимиром Ягличем, знову стали вести активне світське життя, що не залишилося непоміченим.

Така поведінка Антоніни, на тлі спроб матеї відбілити її репутацію, виглядає дуже суперечливо. Проте Сумська стоїть на своєму: сім'я є сім'я.

Не дивно, що на великодньому ефірі Сніданку питання про Паперну не змогли обійти стороною: ведуча Валентина Хамайко поцікавилася, чи привітала Тоня свою українську родину зі святом. "Привітали. Ще вчора. Малі нас вітали. Казали: "Бабуля зі святом", - поділилася Ольга Сумська.

"Сім'я має підтримувати зв’язок, як би не складалися обставини. Сім'я залишається сім'єю. Зв’язок потрібно підтримувати. Це надзвичайно важливо", - підтримала акторку Хамайко.

Раніше молодша донька Ольги Сумської Анна Борисюк поділилася своїми переживаннями про Паперну, з якою до війни та її втечі до Москви була дуже близька.

Також мовчання порушив Російський зять Ольги Сумської, актор Володимир Яглич. Як і Паперна, він дуже довго ховав голову у пісок, і намагався дотримуватися позиції про "артистів поза політикою".

Інші новини про Ольгу Сумську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти