StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ольга Сумська показала фотосесію в зухвалому образі фатальної жінки

14 березня 2024, 00:04
Легендарна артистка блиснула нев'янучою красою в стильному луці.
Ольга Сумська
Ольга Сумська зараз - акторка показала кадри з нової фотосесії / колаж: Главред, фото: instagram.com/olgasumska

Українська акторка і Народна артистка України Ольга Сумська, завдяки особливому дару перевтілення і неабияким зовнішнім даним, має гармонійний вигляд і в повсякденних вбраннях, і в національному костюмі, і в підкреслено жіночних образах з акцентом на чуттєвість.

За останніми, за зізнаннями самої артистки, вона засумувала, тому з радістю взяла участь у фотосесії, де для неї підібрали лук у стилі жінки вамп, який так їй личить.

І поки знімки ще в процесі підготовки, Сумська побалувала шанувальників відео з бекстейджу. Ролик з'явився в її блозі в Instagram. "Давно не було чогось такого "з вогником". Дякую за натхнення", - пише акторка.

відео дня

У кадрі Ольга Сумська позувала, сидячи на стільці в класичному чорному костюмі і чорній блузі, декольте якої було багато прикрашене золотими кольє. На ногах артистки були золоті туфлі-човники на високій шпильці, а руки вона прикрила лакованими рукавичками до середини передпліччя.

Дивіться відео з фотосесії з Ольгою Сумською:

Хто така Ольга Сумська

Ольга Сумська - українська актриса і телеведуча. Заслужена артистка України (1997), Народна артистка України (2009). Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка (1996). Також нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня (2021).

Раніше один із лідерів гурту ТНМК Олег Михайлюта потрапив до військового госпіталю. Там Фаготу лікарі заборонили співати і говорити. У артиста виявили важку хворобу.

Також українська акторка та колишня учасниця "Вечірнього Кварталу" Олена Кравець показала себе в шкільні роки. Таким чином артистка відреагувала на обстріл країною-окупантом Кривого Рогу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти