StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ого, постарів": Меладзе не впізнали росіяни

25 червня 2023, 17:05
Свіжі кадри з Валерієм Меладзе тут же кинулися обговорювати користувачі Мережі.
Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва
Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва / Колаж Главред, фото instagram / albinadzhanabaeva

Співак Валерій Меладзе, який потрапив у скандал через підтримку України у війні з Росією, нещодавно відзначив свій День народження.

Його привітала публічно в соцмережі співачка і дружина Альбіна Джанабаєва. Екс-солістка групи ВІА Гра опублікувала свіжий ролик і показала, як сьогодні виглядає співак.

Меладзе настільки змінився, що його не впізнали деякі шанувальники.

відео дня

Меладзе виповнилося 58 років, а свій день народження від відзначав в Італії. Свіжі кадри одразу кинулися обговорювати користувачі. Деякі звернули увагу на зовнішній вигляд зірки: абсолютно біла борода, сива голова, до того ж співак помітно поправився.

"З днем народження! 58 - солідно", "Вік дає про себе знати", "Борода до лиця", "Ого, постарів, але все одно хороший. Хочу на ваш концерт", - пишуть в Мережі.

Валерій Меладзе постарів
Валерій Меладзе постарів / скріншот

Нагадаємо, співак Валерій Меладзе викликав бурхливі обговорення свого вчинку в Росії. Затятий шанувальник путінського режиму Олег Газманов також виступав на цьому заході, але ганебно втік від питання про Україну. За його словами, він би ні за які гроші не висловився добре про Україну.

Також повідомлялося, що Слідчий комітет і Генпрокуратура країни-агресора, РФ, закінчили перевірку відомого поп-співака Валерія Меладзе (який багато років жив і працював в Україні) ‒ за те, що той взимку на корпоративі в Дубаї (ОАЕ) сказав гасло "Героям слава".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти