StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ніколи не пізно: 42-річний Сергій Притула отримав диплом магістра

3 липня 2023, 22:23
Притула розповів про особливості освіти під час війни, та поділився пам'ятним кадром зі старшим сином.
Сергій Притула
Сергій Притула отримав ступінь магістра / колаж: Главред, фото: instagram.com/siriy_ua

Український шоумен і громадський діяч Сергій Притула служить прикладом для багатьох українців - допомагає ЗСУ та займається просвітницькою роботою. Серед цих важливих занять він також знаходить час і для саморозвитку.

Наприклад, сьогодні Притула повідомив, що отримав звання магістра Українського Католицького Університету. Він захистив диплом за спеціальністю публічного управління та адміністрування.

"Навчатися під час війни – це складно як з моральної точки зору, так і логістично.Тому я щиро вдячний Силам Оборони України, що дали можливість закінчити навчання, написати та захистити магістерську. Дякую одногрупникам за підтримку і мотивацію впродовж цих двох років", - пише Притула на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

Також слова подяки він присвятив тим одногрупникам, які зараз захищають нашу країну від окупанта, та своєму науковому керівнику.

Діяч показав фрагменти з вручення дипломів. Підтримати його прийшов син Дмитро, який зараз тільки вчиться в школі. "Син сказав, що це якось дуже дивно - прийти до батька на випускний швидше, ніж батько до нього", – поділився враженнями Сергій Притула.

Сергій Притула з сином
Сергій Притула з сином Дмитром на врученні дипломів / instagram.com/siriy_ua

Раніше український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко розповів, чому все ще неодружений у 36 років, а також розповів, що в романтичних стосунках викликає у нього депресію.

Також стало відомо, що вдруге мамою стала українська співачка Ната Жижченко (ONUKA) - артистка приховувала вагітність, тому поява дитини стала для шанувальників справжнім сюрпризом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти