StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Німа" до війни в Україні Наташа Корольова відреагувала на проукраїнську позицію мами

17 серпня 2022, 16:42
Поки співачка ховає голову в пісок, її мама кричить "Слава Україні".
Наташа Корольова і Людмила Поривай
Наташа Корольова відреагувала на проукраїнську позицію своєї мами Людмили Поривай / instagram.com/koroleva__star

Заслужена артистка України, хормейстер і диригент Людмила Поривай є також мамою Наташі Корольової - співачки українського походження, яка мовчазно підтримує війну.

На відміну від дочки, яка прийняла "позу страуса", щоб не сваритися зі недолугим чоловіком-ра**истом Тарзаном, мама Люда заявляє про свою антивоєнну позицію привселюдно: на концерті Ірини Білик в США, Поривай зі сміхом погодилася, що її зятя можна прирівняти до відходів життєдіяльності, а також виголосила полум'яну промову на підтримку України, яку завершила гаслом"Слава Україні".

У росЗМІ патріотизм мами Наташі Корольової визнали злочинним, проте сама співачка, схоже, продовжує займатися самообманом, щоб не спровокувати сварку між свідомою мамою-українкою і чоловіком-неадекватом.

відео дня

"Шанувальники виконавиці хіта Жолтые тюльпаны зітхнули з полегшенням. Останнім часом в мережі раз у раз виникали чутки про майбутнє розлучення співачки через маму-українку, що ополчилася на зятя-росіянина. Але, судячи з усього, в сім'ї Корольової і Глушко панують мир і злагода. Мабуть, Наташа стійко витримала удар, який їй завдала мати, і вирішила не звертати уваги на поведінку 76-річної матері", - зытхають росСМИ.

Але з боку це виглядає набагато простіше: Корольовій просто плювати на країну, яка її вигодувала і виростила. Та й любов до мами, схоже, теж ресурс обмежений.

Нагадаємо раніше, мама співачки Наташі Корольової Людмила Поривай підтримала Україну і зреклася зятя-путініста Тарзана, який регулярно транслює маячню Кремля в соцмережах.

Раньше Дмитро Гордон жорстко висміяв проросійську співачку Наташу Корольову за безглузде фото в "костюмі Єви", натякнувши на її не дуже високий інтелект.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти