StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не знаю, що таке любов": Керем Бюрсін зробив скандальну заяву про Ханде Ерчел

13 березня 2024, 18:11
Актор мимоволі розкрив подробиці роману справжніх "Серкана Болата та Еди Йилдиз".
Керем Бюрсін, Ханде Ерчел
Керем Бюрсін зізнався, що ніколи не був закоханий / колаж: Главред, фото: instagram.com/thebursin, instagram.com/handemiyyy

Турецькі актори Керем Бюрсін і Ханде Ерчел розійшлися навесні 2022 року, проте їхні шанувальники досі мріють про возз'єднання. Принаймні так було донедавна.

Свіже інтерв'ю Бюрсіна, здається, вбило останній цвях у труну його роману з Ерчел. У бесіді з Dizi Medya він розповів, що він - сімейний хлопець, і давно мріє стати чоловіком та батьком. При цьому артист вважає себе невиправним романтиком, і вірить у велике та чисте кохання.

Наміри чудові, але пізніше він заявив, що справжніх почуттів у свої 36 років все ще ніколи і ні до кого не мав. "Я не знаю. Я був би дуже радий знайти людину, яка допоможе мені визначити, що таке кохання. Але я не знаю, що це таке", - каже Бюрсін.

відео дня

Виходить, актор фактично підтвердив, що всі його романи, включно зі стосунками з партнеркою по серіалу "Постукайся у мої двері" Ханде Ерчел, були не більше ніж піаром. Такі чутки ходили і раніше, адже новини про романи актора за підозрілим збігом обставин з'являлися тоді, коли в його кар'єрі розпочинався новий проєкт. Але досі шанувальники відмовлялися в це вірити.

Хто такий Керем Бюрсін?

Керем Бюрсін - турецький актор і фотомодель. Найбільшу популярність йому принесли ролі в серіалах "Постукайся у мої двері", "В очікуванні сонця", "Справа честі". Був обличчям брендів Lipton, Nike, Nescafé, H&M, Hublot і BMW. Часто з'являється на обкладинках популярних глянцевих видань.

Раніше відомі українські актори Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов оголосили про розлучення після двох із половиною років офіційного шлюбу. Загалом пара була разом 10 років.

Також українська співачка Аліна Гросу підтвердила, що вдруге вийшла заміж , і показала нового обранця. Нове романтичне фото з'явилося в блозі зірки в соціальних мережах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти