"Не тією стороною і криво": Лесю Нікітюк змусили ставити запаску на авто

6 грудня 2020, 01:02
Леся Нікітюк - водій з великим стажем, і не раз демонструвала свої водійські навички, свідками яких були друзі та колеги, але її навички ремонту піддалися сумніву.
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк / Instagram

На шоу "Хто зверху?", яке показує Новий канал, підтримується постійна атмосфера дружнього протистояння між ведучими. Леся Нікітюк постійно підколює колегу Сергія Притулу, і він не відстає їй у прийнятті відповідних заходів.

На свіжому випуску Сергій Притула не зміг не пожартувати на тему жінок за кермом. Хоч Леся нікітюк чудово водить, але він розповів, як вона відреагувала на необхідність поміняти спущене колесо на авто.

"Сьогодні вранці я приїхав в знімальний павільйон. Дивлюся, стоїть припарковане авто Лесі. Підійшов до нього і помітив, що праве переднє колесо спущене. Пішов до Лесі Іванівни в гримерку і повідомив йому про це. А вона мені у відповідь: "Я знаю і вже подзвонила спеціальній службі, яка поставить запаску"", - розповідає ведучий Сергій Притула.

відео дня

За словами Сергія, він здивувався, що ведуча сама не змінює колесо. Більш того, у нього з'явилися сумніви, що вона вміє це робити.

Тому завдання жіночій команді на шоу випало нестандартне - змінити колесо у авто. На допомогу їй прийшли учасники жіночої команди - акторка Дар'я Петрожицька, співачка Оля Цибульська і Наталка Карпа.

Дівчатам же вдалося відкрутити колесо. А ось запаску поставили не тією стороною і криво, чим насмішили ведучого і чоловіків.

Як раніше повідомив Главред, Леся Нікітюк відмовилася бути ведучою шоу "Хто зверху?" у новому випуску 10 сезону.

Всі нові епізоди 10 сезону "Хто зверху?" виходять по четвергах о 19-00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти