StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не минуло й півроку: Костянтин Войтенко показав нову дівчину

23 квітня 2023, 14:30
Зірка серіалів "Село на мільйон" та "Коли ми вдома" розлучився з першою дружиною восени 2022 року.
Костянтин Войтенко, Наталія Камінська
Костянтин Войтенко зустрічається з Наталією Камінською / instagram.com/constantine.voytenco, instagram.com/natalii.kaminska

Український актор Костянтин Войтенко неодружений з осені 2022 року - тоді його колишня дружина, танцівниця Валентина Мариніна, заявила, що єдине, що у неї є спільного з артистом, це донька Емілія.

Для Войтенко розставання, про яке він побічно згадував ще під час зйомок Танців з зірками в 2021 році, змусило сконцентруватися на більш важливих речах. Наприклад, на спілкуванні з дитиною.

Півроку потому Костянтин на своїй сторінці в Instagram заявив, що більше не самотній. У його житті з'явилася жінка, і він, схоже, дуже щасливий.

відео дня

Актор опублікував знімки з коханою з підписом: "Найприємніше в житті - це кохати і відчувати що тебе кохають. Моя".

Обраницею Костянтина Войтенка стала Наталія Камінська, дизайнерка одягу та власниця іменного бренду. Від попередніх стосунків у Наталії є чотирирічний син.

Раніше продюсер популярних українських шоу "Голос країни" і "Танці з зірками" Володимир Завадюк здійснив камінг-аут і розповів, що тепер живе разом з бойфрендом.

Також американська співачка Брітні Спірс спростувала чутки про своє розлучення з молодим актором Семом Асгарі - папараці марно намагалися "розлучити" пару, у якої в сімейному житті все в порядку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти