StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Не можу відкривати таємниць": Огневич відповіла, чи піде знову на "Холостячку"

13 липня 2023, 23:06
201
Злата Огневич має намір зустріти своє кохання,та чи готова вона знову перетворювати своє особисте життя на шоу?
Злата Огневич
Злата Огневич розповіла, чи взяла б вона участь в Холостячці ще раз / колаж: Главред, фото: instagram.com/zlata.ognevich

Українська співачка Злата Огневич у 2021 році стала головною героїнею другого сезону романтичного реаліті-шоу Холостячка. На жаль, її телероман не отримав хеппі-енду: на пост-шоу, через півроку після завершення зйомок, стало відомо, що артистка та її обранець, бізнесмен Андрій Задворний, більше не разом.

Тоді ця новина викликала великий резонанс - чоловік публічно визнав, що більше не любить Огнєвіч. Вона довго і складно переживала розставання, хоча аізніше змогла зізнатися, що не змінила б своє рішення обрати Задворного, навіть якби у неї була така можливість.

Зараз особисте життя артистки все ще викликає підвищений інтерес. На питання від шанувальників, чи готова вона піти на "Холостячку" ще раз, Злата на своїй сторінці в Instagram відповіла вельми однозначно.

відео дня

"Не можу відкривати всіх таємниць, але якби це й було можливо: я б вдруге не пішла. Такі почуття і досвід трапляються тільки раз в житті! Це має бути тільки один раз", - пише Злата Огневич.

Злата Огневич
Злата Огневич розповіла, чи взяла б вона участь в Холостячці ще раз / instagram.com/zlata.ognevich

Раніше Андрій Хветкевич, фотограф, дайвер і учасник романтичного реаліті-шоу Холостячка зі Златою Огнєвіч, після весілля з бойфрендом Феліпе заявив, що готується стати батьком.

Також український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко розповів, чому все ще неодружений у 36 років, а також розповів, що в романтичних стосунках викликає у нього депресію.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти