StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не дружні обійми: визначився головний кандидат на серце Шакіри

7 червня 2023, 02:40
Шак і Льюїс Хемілтон ретельно маскуються, але їх випадково "здав" близький друг пари.
Шакіра, Льюїс Гамільтон
Шакіра і Льюїс Хемілтон проводять час разом / колаж: Главред, фото: instagram.com/shakira, instagram.com/lewishamilton

Колумбійська співачка Шакіра, яка після скандального розставання з футболістом Жераром Піке стала ласим шматочком для преси, 5 червня відвідала гонку Гран-прі Іспанії.

Вважається, що тяга до швидкої їзди у артистки розвинулася завдяки британському автогонщику команди Формули-1 "Мерседес" і семиразовому чемпіону світу Льюїсу Хемілтону. Нібито саме його Шак прийшла підтримати під час гонки, адже пілоту і співачці ЗМІ вже місяць приписують романтичні стосунки.

Після гонки пара в компанії друзів вирушила в ресторан. Співак Мустафа з цього приводу навіть виклав на своїй сторінці в Instagram фото приємного вечора серед близьких.

відео дня

Шанувальники Шакіри швидко розгледіли на знімку пікантну деталь: рука Хемілтона зовсім не по-дружньому спочиває на талії співачки. Пара зберігає мовчання про природу своїх відносин, але той факт, що Мустафа поспішно видалив фотографію після того, як вона розлетілася по Інтернету, як "ще один доказ роману Шакіри і Льюїса Хемілтона", може свідчити про те, що співачці і гонщику дійсно є, що приховувати.

Шакіра і Льюїс Хемілтон з друзями
Шакіра і Льюїс Хемілтон проводять час разом / instagram.com/mustafathepoet

Раніше стало відомо, що зірка фільмів "Суперперці", "Мачо і ботан" і "Вовк з Уолл-стріт" Джона Хілл вперше став батьком - первістка йому народила подруга, яка тримала вагітність в найсуворішому секреті.

Також на зраді попався чоловік відомої актриси Наталі Портман - чоловіка застукали за поцілунками з молодою жінкою, яка молодша за голлівудську зірку на 16 років.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти