StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На зло Добриніну: Даша Квіткова натякнула на новий роман

3 жовтня 2023, 22:08
Через 9 місяців після розставання пара нарешті готова відпустити старі стосунки і рухатися далі - кожен своїм шляхом.
Даша Квіткова
Даша Квіткова заінтригувала появою в її житті нового чоловіка / колаж: Главред, фото: instagram.com/kvittkova

Українська блогерка Даша Квіткова зараз - завидна холостячка. Після розриву з ведучим Микитою Добриніним їй приписували романи з різними відомими чоловіками, в тому числі і з іншим "холостяком", Михайлом Заливако.

Своє особисте життя завжди відверта з аудиторією Даша коментує вкрай стримано. Вперше вона заговорила про те, що її серце знову невільне, в інтерв'ю для УНІАН.

Так блогерка ухильно, але все ж натякнула, що в її житті є особливий чоловік, який робить її щасливішою. "Так, я можу сказати, що зараз я щаслива і дуже ціную те, що маю. Поки що більше нічого не хочеться говорити", - розповіла Квіткова.

відео дня

Примітно, що після її відвертості "скинути маски" та показати нову обраницю зважився і колишній чоловік Даші, шоумен Микита Добринін. Йому приписують роман з відомою українською моделлю.

Раніше фіналіст реаліті-шоу Холостячка (з Ксенією Мішиною) Олексій Трегубенко вперше "засвітив" маму свого первістка. Разом пара з'явилася на фото з хрестин малюка.

Також політик і спортсмен Василь Вірастюк відверто висловився про своє скандальне розлучення після 15 років шлюбу, а також надмірні "апетити" дружини Інни, через які їм не вдається розійтися мирно.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти