StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Знайдіть 10 відмінностей: Анна Саліванчук показала, як виглядала 18 років тому

31 липня 2023, 21:30
622
Зірку серіалу "Одного разу під Полтавою" ледь можна впізнати на фото, де їй не виповнилося й 20-ти.
Анна Саліванчук
Анна Саліванчук в юності - акторка показала архівні фото / колаж: Главред, фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук запропонувала пограти шанувальникам в цікаву гру. На її сторінці в Instagram підписники називали їй дати, а вона показувала фото або відео, які були зроблені в цей день або в близький до нього час.

Так шанувальники побачили кадри зі знімального майданчика за два дні до повномасштабної війни в Україні, зимову фотосесію в лісі та інтерв'ю Саліванчук у прозорій сукні для Каті Осадчої та Світського життя 5 років тому.

Однак найбільшу увагу фанатів акторки привернули все-таки архівні фото з далекого 2005-го року. Вона надала їм унікальну можливість порівняти, як сильно змінилася її зовнішність за 18 років. На той момент їй було всього 19.

відео дня

На першому знімку Анна позує з темним волоссям, яке скрутила в гульки на тім'ячку, і в окулярах із суворою оправою. На другому - вона вже яскраво-руда, з чубчиком, позує в домашньому халаті і з кошеням в руках. Варто відзначити, що різниця між знімками за часом - близько 20 днів, але образи відрізняються кадинально.

Анна Саліванчук
Анна Саліванчук в юності - акторка показала архівні фото / колаж: Главред, фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Раніше стало відомо, що під час концерту alyona Alyona сталася стрілянина - на фестивалі в Роттердамі, під час виступу артистки, хтось двічі відкривав вогонь. Поліція повідомила про постраждалих.

Також українського танцюриста і ведучого Влада Яму захейтили за роздуми про "американське" майбутнє - шоумен зараз проживає в США, куди виїхав з родиною після початку повномасштабної війни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти