StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На Atlas Weekend готується безкоштовна вакцинація від COVID-19

2 липня 2021, 12:50оновлено 2 липня 2021, 15:06
Організатори Atlas Weekend 2021 складають списки бажаючих отримати безкоштовну вакцину перед фестивалем.
вакцинація
Atlas Weekend 2021 з МОЗ робить щеплення українцям / Reuters

Український музичний фестиваль Atlas Weekend у 2021 році проходить зі змінами через коронавірус у країні. Через локдаун фестиваль скасували в 2020 році, а іноземні артисти цього року відмовилися приїжджати через пандемію.

До початку фестивалю разом з держорганами і однією з приватних клінік організатори надають можливість всім бажаючим отримати щеплення від коронавірусу.

Акцію приготували спільно з МОЗ та приватною клінікою Добробут. Після онлайн-реєстрації вони проведуть вакцинацію в дні фестивалю.

відео дня

За графіком можна записатися з 10:00 до 16:00 5-11 червня о 9:00 на ВДНГ українці зможуть отримати дозу вакцини від COVID-19.

Для отримання щеплення потрібен паспорт (або його електронна версія в додатку Дія) і попередня реєстрація через сервіс helsi.me.

читайте такожAtlas Weekend Friends Edition: список виконавців у безкоштовні дні і як зареєструватися

На Atlas Weekend готується безкоштовна вакцинація від COVID-19

Після запису вам прийде смс. Його треба показати при вході в центр вакцинації разом із паспортом та ІПН.Квиток на Atlas Weekend для вакцинації не є обов‘язковим!Вакцина — Coronavac/Sinovac Biotech.

Нагадаємо, Atlas Weekend Friends Edition буде проходить з 5 по 11 липня, і 5-6 будуть безкоштовними. У ці дні організатори очікують по 60 тисяч відвідувачів, тому вжили заходів, як убезпечити людей від коронавірусу. Для глядачів проводять спеціальну реєстрацію, яка дозволить врівноважити кількість людей і не створювати натовп.

Безкоштовний квиток на відвідування Atlas Weekend Friends Edition є одноразовим, його можна отримати на електронну пошту після реєстрації на сайті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти